Teáskészlet Frozen Smoby csillámos nagy 30 kiegészítővel

Termék leírása

Smoby nagy Frozen teáskészlet egy gyönyörű részletgazdagon kidolgozott kislányos játék közkedvelt Jégvarázs motívummal tarkítva. Kislányos játék összesen 30 kiegészítőt tartalmaz: 4 nagy és 4 kisebb tányért, 4 evőeszköz szettet, 4 csészét, teáskancsót, tej és cukortartót. Kislányos játék minőségi műanyagból készült, mely bársonyos a tapintásra. Anna és Elsa képeivel tarkított játék garantáltan elvarázsolja a kislányokat, a játék 3 éves kortól ajánlott. Kislányoknak való játék serkenti a fantáziát és kreativitást, hisz a gyerekek különféle történeteket találnak ki vendéglátás közben, teadélutánokon. Szintén tökéletes kiegészítő Smoby játékkonyhába.

Jégvarázs teáskészlettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek is. Tarka színek garantálják, hogy gyönyörű kiegészítője lesz a készlet minden kislányos szobának. Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Olyan tárgyakkal való manipuláció közben, melyeket a felnőttek mindennap használnak, közelebb kerül gyermeke a felnőttek világához. Ilyen nagyszerű kiegészítő is ez a Smoby teáskészlet.

Smoby egy elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon erős, ellenálló és egyben bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyermekei biztonságosan játszhassanak és védve legyenek a sérülések ellen. Smoby játékok színei serkenti a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebbek részére. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.