Teherautó hótoló Beach Écoiffier és vödör szett 18 hó-tól

Termék leírása

Teherautó hótolóval és vödör szettel Beach a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy egyedi játékszett fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. Nagy teherautó nagyon szép narancs-sárga színkombinációban tetszeleg, elülső részén vidám szempár igézi a gyerekeket játszadozásra. A teherautóhoz vödör, lapát, gereblye és tengericsillag homokozóforma is tartozik. A játékok színben és dizájnban kiegészítik egymást, hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. 

Ezekkel a menő játékokkal minden gyerkőc szívesen fog játszadozni, bel- és kültéren egyaránt kihasználhatóak, de nagy móka vár rájuk homokozóban vagy nyaralások során is. Gyermeke a szuper játékokon keresztül új ismeretekre tesz szert, serkenti fantáziáját, technikai elképzelését, kreativitását és finom motorikus képességeit. 

Teherautó méretei 39*20*25 cm. Hossza 39 cm. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek39*20*25 cm
Teljes hosszúság39 cm
Tömeg0,74 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.