Teherautó Truck XL Écoiffier 63 cm vödör szettel és malommal homokozóba 18 hó-tól

Termék leírása

Teherautó Truck XL a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy időtlen játék gyerekek részére már 18 hónapos kortól. A teherautóhoz tartozik vödör szett és malom homokozóba. Nagy pirosas-kék teherautó mozgó részekkel rendelkezik – hat kerék és leakasztható plató rakodótérrel. A homokozó készletbe tartozik csodaszép vödör szitával, lapát, gereblye, 2 kagyló alakú homokozóforma. Ezen a felül a készlet részét képezi piros malom is, melyen keresztül víz önthető vagy homok is szórható, hogy a móka még érdekesebb legyen.

Teherautó vödör szettel és malommal gyermekei kedvenc játékaivá válnak a homokozóban, kisfiúk és kislányok egyaránt szívesen játszanak a játékokkal. Csodaszép színek serkentően hatnak a fantáziára és elképzelőerőre. Játék közben fejlődik a kicsik finom motorikája, a homokban érdekes alakzatokat és épületeket formálnak meg. Szabadidejüket a friss levegőn töltik a kertben, udvaron, homokozóban, de a teherautóval akár beltéren is elszórakozhatnak. Teherautó hossza 63 cm. Játékok minőségi műanyagból készültek, teljesen biztonságosak a gyerekek számára. 

 A francia Écoiffier hosszúéves hagyománnyal rendelkezik gyerekjátékok gyártásában az európai piacon. Közismert, hogy az Écoiffier vállalat nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre is egyaránt. Az Écoiffier játékok szigorú uniós biztonsági feltételeknek felelnek meg, ezért a szülőknek nem kell aggódni gyermekeik biztonsága miatt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.