Teherautó 5 dínóval Dino Safary Truck Kiddieland mozgatható részekkel hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Teherautó dinoszauruszokkal Dino Safari Truck a Kiddieland vállalat műhelyéből egy fantasztikus gyerekjáték, mely kisfiúk és kislányok figyelmét is elrabolja már 12 hónapos kortól. Tarka teherautó sofőrrel és 5 dínóval minden gyerkőcöt elvarázsol. Teherautó világít és a kis kalandvágyók figyelmét garantáltan lenyűgözi a valósághű dinoszaurusz üvöltés, mikor az egyes dínókat a teherautó platójára pakolják. A kisautó duda és motor hanggal is szórakoztatja majd a gyerekeket, ami serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre, az őshüllők társaságában fantasztikusan fogják magukat érezni. 

Fantasztikus készlettel akár több gyerkőc is játszhat egyszerre. Tarka és élénk színek fejlesztően hatnak a kognitív képességekre, de a figurákkal való játszadozás közben a finom motorikus képességek is fejlődnek. Magukra öltik a dínó szelídítők és Szafari park idegenvezetői szerepét és rengeteg érdekes és kalandos történetekkel szórakoztatják egymást. Megismerkednek az egyes dínó fajtákkal, feléled kivancsiságuk a őskor iránt. A kisautó 2xAA elemre működik, melyek a csomag részét képezik(tesztelésre). 

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.