Teherautó Power Worker Dumper+Figurine BIG munkagép 33 cm gumikerekekkel 2 évtől

Termék leírása

Teherautó Power Worker Dumper egy igazán menő munkagép minden gyerkőc részére már 24 hónapos kortól. Sárga teherautó sofőr figurával már az első pillantásra leveszi a kicsiket a lábaikról, akik szívesen próbálnák ki magukat építőipari munkásként. Tartós puha kerekek stabil haladást biztosítanak a teherautónak, gyerekek bel- és kültéren egyaránt játszadozhatnak a vagány játékkal. Robosztus és erős műanyag részeknek köszönhetően a vagány járgány éveken keresztül fogja a kicsiket szórakoztatni. Teherautó platója billenős, az építkezési anyag szállitása rajta gyerekjáték lesz. Játék közben fejlődik a fantázia, technikai ismeret, motorikus képességek és logikus gondolkodásmód. 

A teherautó nagyon hosszú időre lefoglalja csemetéje figyelmét, órákon keresztül fog vele játszadozni a homokozóban, vagy akár a strandon is. Játék élei lekerekítettek, teljesen biztonságos a gyerekek számára. Méretei 33*20*23 cm. A munkagép könnyen tisztítható csap alatt. A műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.

A teherautó a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG német  gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek33*20*23 cm
Termék magassága23 cm
Tömeg950 g
Tömeg LIgen
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.