Teherautó Dumper Power Worker BIG munkagép 33 cm gumikerekekkel 2 éves kortól

Termék leírása

A Dumper Power Worker teherautó egy egyedi munkagép, amely gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A teherautó narancssárga-sárga-szürke színkombinációban készült. Minőségi gumikerekei garantálják az autó stabilitását és nem károsítják a padló burkolatát. Az ellenálló és minőségi műanyag elemeknek köszönhetően az autó éveken át kitart. A teherautó kis részektől mentes és kültéren, beltéren egyaránt használható. Platója dönthető így ideális az építőanyag szállításához. A játék fejleszti a gyermek fantáziáját, motorikus készségeit és logikai gondolkodását.

A kis munkagép órákra leköti a gyerekeket. A játék élei lekerekítettek, méretei 33*20*23 cm, teljes hossza 33 cm. Az autó tisztítása folyó víz alatt lehetséges. A BIG homlokrakodó UV szűrővel van ellátva, amely megvédi a játék színeit a kifakulástól. A BIG termékeit független intézetek tesztelik, melyek alátámásztják minőségüket. 

A BIG teherautót a TÜV Rheinland német felügyelő hatóság tesztelte összhangban a szigorú biztonsági GS szabványokkal. A német BIG márka csúcsminőségi játékai nemzetközi szinten is díjazottak. A márka logója, a bivaly, az erő, ellenállóság és robusztusság szimbóluma, és pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik a márka termékeit. A BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, ezért gyártásuknál minőségi és egészségre ártalmatlan anyagokat használ. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek33*20*23 cm
Teljes hosszúság33 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,2 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.