Teherautó Truck Écoiffier locsolókannával és kiegészítőkkel 18 hó-tól

Termék leírása

Teherautó Truck a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy kiváló gyerekjáték örökmozgó fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. Teherautó zöld platóján kerti szerszámokra lel gyerkőce, melyek minden kis kertész munkáját megkönnyítik. A készletbe található zöld locsolókanna, lapát, gereblye és zöld teknősbéka alakú homokozóforma is. Ezzel a nagyszerű és hasznos játék készlettel hosszú ideig fog csemetéje szórakozni. Minőségi műanyag alapanyagból készült, biztonságos minden gyerkőc számára. Nagy autó szimpatikus szemekkel és tarka színkivitelezésben felkelti a kislányok és kisfiúk figyelmét egyaránt. 

Szerepjátékok nagyon jó hatással vannak a gyerekek fejlődésére, játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Kertész szerepét felöltve kicsikben feléled a természet ismerete utáni vágy, több időt töltenek a friss levegőn. Teherautó a kiegészítőkkel színben és dizájban harmonizálnak, kedvenc játékaivá válnak a kicsiknek. Méretei a kocsinak 33*20*25 cm. Lepje meg gyermekeit időtlen kerti játékokkal, vidám teherautóval, mellyel a nélkülözhetetlen szerszámokat egyszerűen tudja majd magával vinni, bármerre is indul útnak. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak, ezért is az Écoiffier játékok akár legkisebbek számára is megfelelő már. Francia Écoiffier játékai kitűnnek a piacon egyediségükkel, modern kivitelezéssel, biztonságosságukkal magas minőségben és nem utolsó sorban értelmes áron kínált termékekről van szó. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek33*20*25 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.