Tejkészítő gép Milk Prep ® Night Blue Beaba 420 ml rozsdamentes 22°C/37°C/48°C kék 0 hó-tól

Termék leírása

A tápszerkészítés sosem volt könnyebb. A francia Beaba márka műhelyéből származó Milk Prep® tejkészítő gép egyedülálló és különösen praktikus eszköz bármilyen tápszer és tej elkészítéséhez. A készülék segítségével gyorsan és gondmentesen tápszert és anyatejet melegíthet, vagy akár csokoládé ízű tejet illetve chai lattét készíthet.

A sötétkék praktikus Milk Prep® készüléket kompakt dizájn és intuitív kezelés jellemzi és már születés óta használható. A beépített keverőnek köszönhetően az ital hőmérséklete egyenletes, és az anyatej tápanyag tartalma megmarad. A tejkészítő nem csak tejet melegít, de egyúttal simára keveri a tápszert. Segítségével a meleg tej teljesen csomómentes lesz.

Az ügyes konyhai kisgép előnye, hogy három különböző hőmérséklet beállítását teszi lehetővé és a szülőn áll, hogy 22°C, 37°C vagy 48°C tejet szeretne. A készülék rozsdamentes acélból készült dupla fallal van ellátva, térfogata 420 ml. Az egyedi francia dizájnnal ellátott Beaba Milk Prep® tápszerkészítő légmentesen záró tetőből, mágneses keverőkarból, ergonomikus fogantyúból, rozsdamentes tejtartó edényből, melegítő részből és egy vezérlő gombból áll. A tejtartó edény, keverőkar és a tető mosogatógépben is tisztíthatók.

A népszerű francia Beaba márka már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. Bár a Beaba márka tervezői elsősorban a minőségre törekednek, szem előtt tartják az innovatív babagondozási termékek egyszerű kezelését is. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • tápszerkészítő gép
  • különböző hőmerséklet beálításának a lehetősége
  • tápszer, anyatej melegítéséhez, chai latté készítéséhez is alkalmas
  • csomómentes keverés
  • 420 ml térfogat
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia minőség
Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Tömeg L0.42
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.