Fa telefon elforgatható tükörrel Mirror Phone Eichhorn 12 hó-tól

Termék leírása

Fa mobiltelefon elforgatható tükörrel Mirror Phone a német Eichhorn műhelyéből egy nagyon szép gyerekjáték fiúknak és lányoknak 12 hónapos kortól. Telefon elsőosztályú faanyagból készült, felülete sima, nagyon cuki és vidám béka disziti. A középső része a telefonnak egy elforgatható tükör, melyben csemetéje megcsodálhatja tükörképét, alatta pedig 3 szines golyó teszi érdekesebbé a játékot. Játék telefonon keresztül csemetéje megismerkedik a szinekkel és formákkal, játszadozás közben fejlődik a fantázia és elképzelőerő. Méretei 11*7 cm, a zsinórnak köszönhetően könnyen magával viheti gyermeke bárhva.

A legkisebbeknek szánt fajátékok fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. A tükörrel kiegészitett fa mobiltelefonon keresztül a kicsik megismerkednek új formákkal, szinekkel, fejlődik fantáziájuk és elképzelőerejük, megtanulnak kommunikálni és bővül szókincsük is. Klasszikus fajátékok egyre népszerűbbek köszönhetően az elsőosztályú faanyagnak, nagyon sokáig a család kedvencei lesznek, akár több generációt is kiszolgálnak. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa telefon tükörrel és golyókkal
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek7*11 cm
A csomagolás méretei48*20*24 cm
Tömeg66 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.