Nagy tenisz készlet Sport Écoiffier frizbivel és labdakilövő játékkal, 55 cm 18 hó-tól

Termék leírása

Nagy sport készlet Sport a francia Écoiffier válllat műhelyéből egy igazán kiváló ajándék gyerekek részére már 18 hónapos kortól. A készletbe megtalálható egy pár teniszütő, mely 2 narancssárga ütőből és sárga habszivacs labdából áll. Kisfiúk és kislányok garantáltan megörülnek a kék frizbinek és a labdakilövő játéknak két tölcsérrel és 2 labdával, melyet ketten tudnak játszani és a játék célja az egymásnak lőtt golyót el kell kapni a kilövő kossárral. 

Teniszütők és műanyag tölcsérek is gyermek kezecskékhez lettek kialakítva, nem csúsznak, könnyűek, használatuk egyszerű. Ez egy ideális játék kislányok és kisfiúk részére, akik szeretik a szabadban töltött időt és aktívan mozgni. Játék készlet tökéletes játék arra, hogy a kicsik több időt töltsenek a szabadban a friss levegőn. De nem csak egyszerű szórakozást nyújt gyerkőcök számára, hanem mentális fejlődésében is segít. A játékok használata fejleszti a gyermekek finom és erős motorikáját, reflexeket, mozgáskészségét, csapatszellemet és versengést. Készlet kedvezményes ára a szülőknek is kedvez, hisz spórolni tudnak. Testvérek és barátok szívesen fognak együtt játszadozni, de szülők is kedvet kapnak a játékhoz. A készlet könnyű, bárhova magukkal vihetik kirándulások, nyaralások során. A teniszütők hossza 55 cm. 

Az Écoiffier francia vállalat, amely kizárólag minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek az összes európai szabványnak, ezért a játékok egyaránt alkalmasak a legkisebbek számára is. Manapság, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Gyerekek a nagy sport szettel nem csupán jól fognak szórakozni, de több időt töltenek a szabadban és nem utolsó sorban tökéletes eszköz a barátságok kialakítására és elmélyítésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek55*23*7 cm
Termék magassága55 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek