Terepjáró autó pótkocsival BIG Power Worker lovacskával és akadályokkal 24 hó-tól

Termék leírása

Terepjáró pótkocsival, lovacskával és akadályokkal egy csodaszép gyerekjáték főleg kislányok részére 2 éves kortól, akik kedvelik az állatokat. Terepjáró pótkocsival minőségi műanyagból készült és könnyed irányítását a megbízható gumikerekek biztosítják, így beltéren és kültéren is egyaránt mókás pillanatokat szerez a csöppség számára. Gyerkőcök a játékot magukkal vihetik az udvarra, kertbe, homokozóba, de játszhatnak vele benn a szobácskájukban is. A menő játék részét képezi lovacska figura és akadályok is, így az unalom nem üti fel a fejét garantáltan. Terepjáró pótkocsival szép fehér-rózsaszín színkombinációban tündököl, a pótkocsi ajtaja nyitható, hogy a kis hercegnő könnyen betudja a kedvenc paciját rakni a pótkocsiba.

Játékok a BIG márkától nagyon jó hatással vannak a gyerekek elképzelőerejének, motorikus képességeinek és logikus gondolkodásmódjuk fejlődésére. Játék élei lekerekítettek, így biztonságos a kicsik számára. Német BIG vállalat gondolt a játékok praktikusságára is, ezért a járgányok szükség esetén folyóvíz alatt tisztíthatóak. BIG játékok UV szűrővel vannak védve a káros napsugarakkal szemben, így a játékok hosszú ideig megtartják szépséges színkivitelezésüket. BIG termékek különálló intézményekben vannak tesztelve, ami a termékek csúcsminőségét támasztja alá. BIG márka 3 éves jótállást nyújt termékeire. Teljes méretei az a terepjárónak pótkocsival 29*10*12 cm.

Német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég, melyek nemzetközi szinten is díjazottak. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának. BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, a felhasznált anyagok nemcsak kiváló minőségűek, de az egészségre is ártalmatlanok. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek29*10*12 cm
Termék magassága12 cm
A csomagolás méretei38*27*29 cm
Teljes hosszúság29 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,3 kg
Színbiela,ružová
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.