Termosz széles nyílással Beaba Stainless Steel Portion 300 ml Pink minőségi rozsdamentes acélból rózsaszín

Termék leírása

Télen, nyáron, kint vagy bent, a Beaba márkával és annak elképesztő újdonságával nincs esélye az éhségnek. A széles nyílással rendelkező Beaba termosz minden kiránduláson elkíséri Önt és babáját, és éhség esetén mindig segítő kezet nyújt. A minőségi rozsdamentes acélból készült praktikus és dizájnos termosz kiválóan alkalmas a bébiételek illetve teljes gyerek menü tárolásához. A termosz széles nyílásának köszönhetően az etetés, ételadagolás és a tisztítás sem jelent többé gondot.

A 300 ml űrtartalmú termosz minden ételt frissen tart, és több órán át megőrzi a hőmérsékletét, így hosszú utazás után is olyan lesz a bébiétel, mintha csak most főzte volna meg. A biztonságról és balesetmentes utazásról a szivárgásmentes fedél gondoskodik, amely megakadályozza a folyadék és a szagok kiszivárgását. A stílusos, halvány rózsaszín Beaba tároló termosz szürke tetővel van ellátva, és teljesen biztonságos a kicsik egészségére nézve, hiszen anyaga BPA-, BPF-, BPS-, PVC-, és ftalátmentes. Tisztítása kézzel, forró mosószeres vízzel ajánlott.

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel és babagondozási termékeivel hódítja a piacot. A márka tervezői a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek készítésére törekednek. Valamennyi Beaba termék magas minőséggel rendelkezik és használata nagyon egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • termosz ételtároló
  • 300 ml űrtartalom
  • rozsdamentes acélból
  • BPA- és ftalátmentes
  • francia dizájn
  • minőségi termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek9*9*12 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,24 kg
Tömeg L300 ml
NoteStandard EN 14372 Free of BPA, BPF, BPS, PVC and phthalates
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.