Textil könyv nyuszi The Rabbit in Love Activity Book Kaloo karikával legkisebbeknek 0 hó-tól

Termék leírása

Textil könyvecske nyuszi The Rabbit in Love a népszerű francia Kaloo vállalat műhelyéből egy igazán kiváló ajándék kisbabáknak már a születés pillanatától fogva. Puha textil könyv minőségi és tapintásra nagyon kellemesen bársonyos alapanyagból készült. A könyvecske oldalain különböző szép színes illusztrációk láthatóak, melyek megnyugtatják csöppségét és segítségére lesznek az elalvásban is. A könyvecske részét képezi egy műanyag karika is, melynek segítségével egyszerűen a kiságyhoz rögzíthető. A bájos textil könyvecske garantáltan leköti gyermeke figyelmét, játszadozhat vele, nézegetheti a képeket és megismerheti a fehér nyuszkó történetét, mellyel együtt indulhat az álmok országába. Minőségi kiegészítő babaágyba a csöppséget megnyugtatja és biztonságérzetet nyújt számára.

Egyedi könyvecske segítségére lesz gyermeke optimális fejlődésében, a motorika, fantázia és képzelőerő fejlesztésében. A könyvecske alsó részén található színes szalagok a tapintási érzékek fejlődését serkentik. Kiváló babajáték csecsemőknek 30°-on mosható. Puha textilanyag, melyet a gyártás során használtak fel, teljesen biztonságos játékot nyújt már újszülöttek számára is. Méretei a terméknek 14*14 cm.

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.