Textil könyvecske mackó Choo at home Activity Book Kaloo karikával legkisebbeknek 0 hó-tól

Termék leírása

Textil könyvecske Choo at home a francia Kaloo vállalat műhelyéből egy igazán bájos ajándék kisbabáknak már a születés pillanatától fogva. A puha textil könyv minőségi és tapintásra nagyon kellemesen bársonyos anyagból készült. A könyvecske oldalain különböző szép színes illusztrációk láthatóak, melyek megnyugtatják csöppségét és segítségére lesznek az elalvásban is. A gyermek játszhat a textilkönyvvel, nézegetheti a benne rejtőző ábrákat és megismerheti a mackó történetét, aki szüleivel és cicájával tölti ideje nagy részét. Ez a minőségi babaágy kiegészítő a csöppséget megnyugtatja és biztonságérzetet nyújt számára. A könyvecske részét képezi egy műanyag karika is, melynek segítségével egyszerűen a kiságyhoz rögzíthető.

Egyedi könyvecske segítségére lesz gyermeke optimális fejlődésében, a motorika, fantázia és képzelőerő fejlesztésében. A könyvecske alsó részén található színes szalagok a tapintási érzékek fejlődését serkentik. A közkedvelt állatkák ábrái játékos módon járulnak hozzá a legkisebbek fejlődéséhez. A gyerekekre sistergő papír valamint egy tükör is vár, amelyben saját képüket látják. Ez a kiváló babajáték csecsemőknek 30° mosható, fehérítő és öblítő használata nélkül. Puha textilanyag, melyet a gyártás során használtak fel, teljesen biztonságos játékot nyújt már újszülöttek számára is. A termék méretei 14*14 cm.

A Kaloo francia gyártó tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, a legkisebb gyermekeknek szánt puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonságossága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek14*1,5*14 cm
Teljes hosszúság14 cm
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.