Textilkönyv Woodland Hush Rag Book Threadbear 12 erdei állatka 100% puha pamutanyagból ajándékdobozban 0 hó-tól

Termék leírása

Textilkönyv Woodland Hush az elsőrangú ThreadBear márka tervezői kezealól egy igazán kiváló könyvecske fiúknak és lányoknak már a születés pillanatától kezdve. Puha textilkönyvecske 100% pamutanyagból készült, ezért is nagyon kellemes érzést nyújt tapintásra. A könyvecske oldalain különböző szép színes illusztrációk láthatóak erdei állatok képében, melyek megnyugtatják csöppségét és segítségére lesznek az elalvásban is. A 6 oldalas textil könyv 12 állatkát mutat be saját, erdei környezetében. A textilkönyv nagyon szép illusztrált ajándékdobozba lett csomagolva, így bármilyen alkalomra a legjobb választás. 

Minőségi kiegészítő babaágyba a csöppséget megnyugtatja és biztonságérzetet nyújt számára. A könyvecske lapozgatása közben a szülők kedves történeteket mesélhetnek az állatkák mindennapjairól, igy szorosabb kapocs alakul ki gyermek és szülő közt. Egyedi könyvecske segítségére lesz gyermeke optimális fejlődésében, a motorika, fantázia és képzelőerő fejlesztésében. A könyvecske felső és alsó része mintára lett vágva a tapintásérzék fejlődése érdekében. A bámulatos állatka motívumok fejlesztően hatnak a fantázia, elképzelőerő fejlődésére, hagyományos brit dizájn segítségére lesz a kicsiknek megismerni személyiségüket és fejleszteni magabiztosságukát már korai fázisban. Puha textilanyag, melyet a gyártás során használtak fel, teljesen biztonságos játékot nyújt már újszülöttek számára is. Méretei a terméknek 17*17 cm.

A ThreadBear márka kínálatában Nagy-Britanniában tervezett gyerek kötényeket, köpenyeket, táskákat és tolltartókat találunk. A ThreadBear termékcsalád a gyermekek jövőjére fókuszál, csúcsminőségű környezetbarát alapanyagokból készült, speciális biológiailag lebontható TPU védőréteggel bevont termékei maximálisan biztonságosak és megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak. A hagyományos brit dizájnt hordozó, csúcstervezők műhelyéből származó termékek első látásra elnyerik a gyerekek tetszését. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek17*17 cm
NoteMaterial: 100% cotton
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.