Toalettvíz legkisebbeknek Scented Water Kaloo Blue 50 ml kék mackó 3 évtől

Termék leírása

Toalettvíz Blue Scented Water a francia Kaloo vállalat műhelyéből egy kiváló ajándék legkisebbek részére már 3 hónapos kortól. Illatos toalettvíz alkoholmentes és klinikailag tesztelt, maximálisan biztonságos gyerekek számára. Használhatja csöppsége, de akár a ruhácskák vagy gyerekszoba illatosítására is. Lenyűgöző flakon plüss maci kupakkal akár cuki kiegészítőként is jól hasznosul a gyerekszobában vidámabb légkört teremtve, de érdekes történetek insprációjakánt is jól szolgál majd a mackó. A flakon űrtartalma 50 ml és nagyon szép ajándékdobozban kapható, így kiváló ajándék bármilyen alkalomnál fogva. 

Szülőket és gyerkőcöket egyaránt levesz a lábairól a finom illatú bergamott, mely kellemes és nyugtató hatással bír. A toalettvíz nem csupán illatos, de kellemes légkört is teremt tele örömmel és mókával. A toalettvíz megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, hisz minden Kaloo játék és kiegészítő szigorúan tesztelt. A flakon plüss mackó formájú kupakja pihe-puha a bababőrhöz. A toalettvíz kerekded flakonja minőségi üvegből készült. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei6*6*10 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg L50 ml
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.