Kenyérpiritó kávéfőzővel Tefal Smoby két csészével és kiskanállal

Termék leírása

Tefal kenyérpiritó és kávéfőző a francia Smoby vállalat műhelyéből egy nagyszerű gyerekjáték kis szakácsok és szakácsnők részére már 3 éves kortól. Reggeliző készlet valódi Tefal termékek élethű másolata, igy valósághű élményben lesz a kicsiknek részük játszadozás közben. Helyezze bele a 2 pirítóst a kenyérpirítóba és pár perc múlva maguktól kiugranak. Főzzön kávét a kávéfőzővel, melynek szűrős víztároló része kivehető. Öntsön vizet a tárolóedénybe, nyomja meg a kapcsológombot és figyelje, hogyan csöpög a víz a kancsóba. Két csésze kiskanállal is a készlet részét képezi. Ez a játék kis szakácsok részére fejleszti a fantáziát és kreativitást, hisz a gyerekek játék közben különféle történeteket találnak ki és szervírozási és vendéglátási módokat saját maguk és kedves szeretteik számára.

Konyhai szett megfelelő választás akár játékkonyhákba vagy boltokba is. A Tefal kisgépeken keresztül fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgási ügyessége. Ez egy ideális ajándék minden gyerek részére, akik szeretnek új dolgokat kipróbálni, tarka színek garantálják, hogy szép kiegészítője lesz a játék a gyerekszobának is. Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Megtanulnak felelőséget vállalni saját tetteik után, fejlődik a kreativitásuk és fantáziájuk. Olyan tárgyakkal való manipuláció közben, melyeket a felnőttek nap mint nap használnak, közelebb kerülnek a felnőttek világához. Kenyérpiritó kávéfőzővel és kiegészitőkkel nagyon szép tarka szinekben tündököl és elsőosztályú műanyagból készült, mely kellemes bársonyos érzést nyújt tapintásra. 

Smoby egy elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon erős, ellenálló és egyben bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyermekei biztonságosan játszhassanak és védve legyenek a sérülések ellen. Smoby játékok színei serkenti a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebbek részére. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei39*10*27 cm
Tömeg0,78 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.