Csúszda Toboggan KS Smoby hossza 1,5 m vízzel 24 hó-tól

Termék leírása

A stabil konstrukcióval rendelkező Smoby Toboggan KS gyermek csúszda csúszási felületének hossza 1,5 méter. A csúszkálás minden gyerek számára felejthetetlen élmény, így ez a Smoby Toboggan KS csúszda biztosan az Ön kertjének vagy udvarának is díszévé válik. Ez a kiváló minőségű csúszda magán hordozza a francia sármosság és tökéletesség jeleit.  Műanyag felülete érintésre kellemes és bársonyos, a finoman  legömbölyített élek pedig biztonságosak a kicsik számára. A gyerekek biztonságos feljutását a csúszásmentes lépcsőfokok és a műanyag talppal megerősített szilárd szerkezet biztosítja. A kicsi fogódzkodhat a szilárd kapaszkodókba a csúszda oldalán. A forró nyári napokon a csúszda kényelmesen vízre köthető locsolócsővel, így vízfolyás kíséretében csúszhat a kicsi egyenesen a saját kis medencéjébe.  A csúszda 2 éves kortól minden gyerek számára alkalmas.

Az egyedülálló UV szűrő védi a műanyagot a napsugárzástól és kifakulástól, a színek ugyanolyan ragyogók maradnak hosszú évek használata során, mint az első napon. A csúszda nagyon szép élénk, zöld, piros, fehér és szürke színekben készült, így nagyszerűen beillik majd kertébe, vagy udvarára. A színes csúszda serkenti a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét. Tavasszal. nyáron vagy ősszel egyaránt használható és gyermekei kedvenc játszóhelyévé válik. A felső részén locsolócsőhöz köthető. Így a csúszdán majd folyik a víz és a kicsiknek saját vízi csúszdájuk lesz. A csúszda méretei 100 x 159 x 150 cm. A Toboggan KS gyermekcsúszda ergonomikus csúszási felülettel van ellátva. A gyerekcsúszda teherbírása 50 kg. A csúszófelület szélessége 40 cm és a kapaszkodók magassága 33 cm.

lépcsők csúszásgátló kialakításának köszönhetően nem fenyeget megcsúszás veszélye. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. A Smoby Toboggan KS gyermek csúszda szigorú ellenálló képességi és minőségi tesztek által szerzett tanúsítvánnyal rendelkezik. A stabil szerkezetű csúszda kiváló minőségű erős anyagokból készült. Nagyon egyszerűen összerakható és szét is szedhető. Ez a csúszda sármos francia tökéletességgel készült a gyerekek számára Franciaországban. A Smoby egy gyerekjátékot gyártó francia cég, amely garantálja a csúszda jó minőségét és tartósságát. A gyártás szigorúan az európai szabványok betartásával történik. A francia Smoby márka kiváló minőségét a fennállása óta eltelt hosszú idő igazolja. Hiszen minden gyerek imádja a csúszdázást, ezért a legkedvesebb kerti játékok egyike.

Jellemzői

  • vízre köthető és gyerek vízi csúszdává válik
  • a csúszófelület hossza 150 cm, szélessége 40 cm 
  • teherbírása 50 kg 
  • 2 éves kortól alkalmas 
  • UV szűrő védi a színeket a kifakulástól 
  • ragyogó színek, melyek a gyerekek fantáziáját serkentik 
  • bársonyosan finom ellenálló műanyagból 
  • minden kertbe vagy udvarra alkalmas 
  • minőségi francia termék 
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek159*68*100 cm
Termék magassága100 cm
A csomagolás méretei119*25*44 cm
Teljes hosszúság159 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,50 kg / 8 kg
Maximum terhelés50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.