Csúszda Toboggan KS Smoby hossza 150 cm közepes vízzel sárga-piros 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby Toboggan  KS gyermek csúszda egy közepesen hosszú csúszda gyermekeknek 1,5 méter hosszú ergonomikusan formázott csúszásfelülettel. A csúszda felső részére víztömlőt lehet kötni, így a víz felülről lefele folyik. A gyermeknek így van egy szép vízi csúszdája, amelyen a fűbe vagy a medencébe csúszhat – van egy saját vízi csúszdája. A gyerekcsúszda egyedülálló anti UV filterrel rendelkezik, ami védi a műanyag felületet a napsugárzástól, így biztosítja, hogy a színek nem fakulnak ki. Végezetül a csúszda minden formája gömbölyded, finom megmunkálású, kellemes tapintású. Könnyen összerakható és nem foglal nagy helyet.

A kellemes színeinek köszönhetően tökéletesen illik az Ön kertjébe vagy udvarára is. A szilárd konstrukció elősegíti a csúszda stabilitását. Emellett a formái gömbölydedek, finoman megmunkáltak, érintésre kellemesek. Könnyen összerakató és nem foglal el sok helyet. A kellemes színeinek köszönhetően tökéletesen illik az Ön kertjébe vagy udvarára is. Üde sárga, zöld és piros színek kombinációjában készült. Az alsó részében, ahová a gyerek lecsúszik, alulról merevítővel van megerősítve. A műanyag kellemes és bársonyos tapintású. A magas és nagy korlát biztosítja a biztonságérzetet a gyermek számára. Ez egy nagyon kedvelt csúszda gyerekeknek.

Megfelelő  gyermekeknek 2 éves kortól. A csúszda teherbírása 50 kg. A csúszda méretei 158 x 70x 102 cm. A biztonságot a szilárd konstrukció biztosítja.lépcsők csúszásgátló kialakításának köszönhetően nem fenyeget megcsúszás veszélye. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. Ez a csúszda sármos francia tökéletességgel készült a gyerekek számára Franciaországban.Smoby egy gyerekjátékot gyártó francia cég, amely garantálja a csúszda jó minőségét és tartósságát. A gyártás szigorúan az európai szabványok betartásával történik. A francia Smoby márka kiváló minőségét a fennállása óta eltelt hosszú idő igazolja. Hiszen minden gyerek imádja a csúszdázást, ezért a legkedvesebb kerti játékok egyike.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek158*70*102 cm
A csomagolás méretei127*30*41 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,10 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.