Autósülés játékbabának Carrier Floral Corolle 36-42 cm játékbabának

Termék leírása

Vigye el magával kedvenc játékbabáját is az új autósülésben csavarogni. Bájos autósülés Carrier Floral  a francia Corolle vállalat műhelyéből már az utazásokat is felejthetetlenné teszi a kicsik számára. Egyedüli wbáruházként gyermeke imádott játékbabáját kényelmes autósülésbe ültetjük, így akár utazások alkalmával is kedvenc Corolle babája közelében lehet. Autósülés-tojás gyerekek részére már 3 éves kortól nagyon szép francia dizájnbn pompázik, elsőosztályú alapanyagból készült egyedi kivitelezésben. Az autósülés 36-42 cm nagyságú játékbabára lett tervezve. Praktikus fogantyúja kényelmes hordozását, de stabil elhelyezését is garantálja az autósülésnek. Autósölés stbil és erős szerkezete szép virágmintával díszített huzattal lett kiegészítve, kényelmes utazás vár a játékbabára, bármerre is indulnak útnak. 

Ez a nagyszerű autósülés Carrier Floral Corolle baba részére egyedi dizájnban, új szinkombinációban elsőosztályú alapanyagból készült és a babázást magasabb szintre emeli. Az autósüléssel való játék közben a kicsik közelebb kerülnek a felnőttek világához és rengeteg új tudnivalóval gazdagodnak. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • autósülés játékbabának Corolle
  • praktikus fogantyúval
  • 36--42 cm játékbaba részére
  • 3 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek42*26,5*33 cm
Ajánlott baba magasság36-42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.