Tolltartó Pencil Case BMX Jack Piers ergonomikus luxus kivitel 2 évtől 20*6*9 cm

Termék leírása

Az első iskolaév olyan menő lesz, mint ezek a bringák! Minden szülőt szeretettel értesítünk, hogy az új iskolaév csakis az új Jack Piers tolltartóval indulhat el. Pencil Case BMX tolltartó hagyományos dizájnban megfelel a legújabb divatrendeknek és kielégíti a gyerekek igényeit is. A belga Jack Piers márka műhelyéből származó Pencil Case BMX tolltartóba minden írószer elfér, melyekre kisiskolásának szüksége lehet. Elegendő csupán egy pillantást vetni erre a dizájnos és időtlen tolltartóra és a gyerekek olyan örömmel indulnak majd iskolába, mint még soha. 

Újdonsült mintás Jack Piers tolltartó minőségi vízhatlan poliészterből készült, így tisztítása egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító tulajdonsággal is bír. Köszönhetően az elsőosztályú alapanyagnak és kidolgozásnak a tolltartó át sem ázik. Ilyen menő retro bringás tolltartóval öröm lesz suliba járni. 

Jack Piers tolltartó zöld színben pompázik a kerékpáros motívummal nagyon szépen mutat, de belső kialakítása is garantáltan megragad. A 1,2 literes tolltartóba minden írószer elfér, amelyre az iskolaköteles gyerekeknek szükségük lehet. A praktikus egycipzáras megoldás könnyű és problémamentes hozzáférhetőséget biztosít gyermeke számára a szükséges színes ceruzákhoz, grafitceruzákhoz, tollakhoz és filctollakhoz. Ez az egyrekeszes Jack Piers tolltartó elengedhetetlen kiegészítője minden iskolás gyermeknek. Pont ezért a Jack Piers tervezők nagyon oda figyeltek a tolltartó kialakítására és dizájnjára. 

A Jack Piers tervezők maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába, ha csodás iskolai kellékkel gazdagabban mutatkozhatnak iskolatársaik előtt. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és merüljön el a menő bringák révén a fantázia világába. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál, ezen felül ilyen csodás tolltartóval az első betűk és számok elsajátítása is könnyebben fog menni. 

Jellemzői

  • dizájnos Jack Piers tolltartó
  • gyerekeknek 24 hónapos kortól
  • henger alakú, egy rekeszes
  • súlya 0,10 kg
  • térfogata 1,2 liter
  • méretei 20*6*9 cm
  • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
  • kézzel rajzolt egyedi dizájn
  • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyBelga gyártmány
Méretek20*6*9 cm
Termék magassága6 cm
Tömeg0,10 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.