Tolltartó Pencil Box Filled Unicorn Gold Jeune Premier ergonomikus luxus kivitel 20*7 cm

Termék leírása

Kövesd a szivárványt, általa megtalálod az egyszarvút! Minden szülőnek tisztelettel jelentjük, hogy az iskolapadba a gyerkőcök csakis a Jeune Premier tolltartóval karöltve ülhetnek be. A Pencil Box Filled Unicorn Gold tolltartó igaz, hogy retro stílusban lett megalkotva, viszont eleget tesz a legújabb divattrendeknek, persze a gyerekek igényeinek is egyaránt. A Jeune Premier belga márka legújabb Pencil Box Filled Unicorn Gold tolltartójába minden íróeszköz elfér, melyre egy kisiskolásnak szüksége lehet. A tolltartót természetesen feltöltve kapja meg csemetéje. Elegendő csupán egy pillantást vetni erre a dizájnos és időtlen tolltartóra és a gyerekek olyan örömmel indulnak majd iskolába, mint még soha. 

Újdonsült szivárványos Jeune Premier tolltartó minőségi vízhatlan poliészterből készült, így tisztítása egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító tulajdonsággal is bír. Köszönhetően az elsőosztályú alapanyagnak és kidolgozásnak az emeletes tolltartó át sem ázik. Romantikus motívummal díszített tolltartóval gyerkőce a legmenőbb lesz a suliban. És mint minden Jeune Premier termék, a Pencil Box Filled tolltartó is 100%-ban vegán.

Egyszarvúval és szivárvánnyal díszített Jeune Premier tolltartó nagyon szépen mutat, de belső kialakítása is garantáltan elcsábítja. A 1,8 literes tolltartóba minden írószer elfér, amelyre az iskolaköteles gyerekeknek szükségük lehet. A tolltartóba megtalálhatóak 8 drb színes ceruze, grafit, radírgumi, 8 filctoll, faragó, vonalzó és olló is. A praktikus cipzáras megoldás könnyű és problémamentes hozzáférhetőséget biztosít gyermeke számára a szükséges íróeszközökhöz. Ez az egyrekeszes Jeune Premier tolltartó elengedhetetlen kiegészítője minden iskolás gyermeknek. Pont ezért a Jeune Premier tervezők nagyon oda figyeltek a tolltartó kialakítására és dizájnjára. 

A Jeune Premier tervezők maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába, ha csodás iskolai kellékkel gazdagabban mutatkozhatnak iskolatársaik előtt. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és merüljön el az unikornis és a szivárvány révén a fantázia világába. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál, ezen felül ilyen csodás tolltartóval az első betűk és számok elsajátítása is könnyebben fog menni. 

Jellemzői

  • dizájnos Jeune Premier tolltartó
  • gyerekeknek 24 hónapos kortól
  • egyrekeszes tárhely
  • íróeszközökkel feltöltve
  • súlya 0,48 kg
  • térfogata 1,8 liter
  • méretei 20*7*13 cm
  • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
  • kézzel rajzolt egyedi dizájn
  • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek7*20*13 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.