Tolltartó Pencil Box Filled Leopard Cherry Jeune Premier ergonomikus luxus kivitel 20*7 cm

Termék leírása

Leopárd és cseresznye együtt a tolltartón? Naná! Minden szülőnek tisztelettel jelentjük, hogy gyerkőce csakis a Jeune Premier tolltartóval ülhet be az iskolapadba. A Pencil Box Filled Leopard Cherry tolltartó igaz, hogy retro stílusban lett megalkotva, viszont eleget tesz a legújabb divattrendeknek és persze a gyerekek igényeinek is egyaránt. A Jeune Premier belga márka legújabb Pencil Box Filled Leopard Cherry tolltartójába minden íróeszköz elfér, melyre egy kisiskolásnak szüksége lehet. Elegendő csupán egy pillantást vetni erre a dizájnos és időtlen tolltartóra és a gyerekek olyan örömmel indulnak majd iskolába, mint még soha. 

Újdonsült leopárdos Jeune Premier tolltartó minőségi vízhatlan poliészterből készült, így tisztítása egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító tulajdonsággal is bír. Köszönhetően az elsőosztályú alapanyagnak és kidolgozásnak a tolltartó át sem ázik. Ilyen leopárd mintás tolltartó tulajdonosának lenni igazán menő lesz az egész tanévben. És mint minden Jeune Premier termék, a Pencil Box Filled tolltartó is 100%-ban vegán.

Luxus Jeune Premier tolltartó édes cseresznye motívummal és leopárd mintával nagyon szépen mutat, de belső kialakítása is garantáltan elcsábítja. A 1,8 literes tolltartóba minden írószer elfér, amelyre az iskolaköteles gyerekeknek szükségük lehet. A tolltartót a gyerkőcök természetesen feltöltve kapják meg, minden szükséges írószert tartalmaz, amire a kicsiknek szükségük lesz az iskolában. Toll, ceruzák, radírgumi, faragó, vonalzó, szinesceruzák, filctollak és olló is megtalálható a tolltartóban. A praktikus egycipzáras megoldás könnyű és problémamentes hozzáférhetőséget biztosít az írószerekhez. Ez az egyrekeszes Jeune Premier tolltartó elengedhetetlen kiegészítője minden iskolás gyermeknek. Pont ezért a Jeune Premier tervezők nagyon oda figyeltek a tolltartó kialakítására és dizájnjára. 

A Jeune Premier tervezők maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába, ha csodás iskolai kellékkel gazdagabban mutatkozhatnak iskolatársaik előtt. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és merüljön el az édes cseresznyék révén a fantázia világába. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál, ezen felül ilyen csodás tolltartóval az első betűk és számok elsajátítása is könnyebben fog menni. 

Jellemzői

  • dizájnos Jeune Premier tolltartó
  • írószerekkel feltöltve
  • gyerekeknek 24 hónapos kortól
  • egy rekeszes tárhely
  • súlya 0,48 kg
  • térfogata 1,8 liter
  • méretei 20*7*13 cm
  • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
  • kézzel rajzolt egyedi dizájn
  • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek7*20*13 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.