Tolltartó Pencil Case Dinosaur Jack Piers ergonomikus luxus kivitelben

Termék leírása

Készen áll gyermeke betekintést nyeri a dínók világába? Minden szülőt szeretettel értesítünk, hogy az új iskolaév csakis az új Jack Piers tolltartóval indulhat el. Pencil Case Dinosaur tolltartó hagyományos dizájnban megfelel a legújabb divattrendeknek és kielégíti a gyerekek igényeit is. A belga Jack Piers márka műhelyéből származó Pencil Case Dinosaur tolltartóba minden írószer elfér, melyekre kisiskolásának szüksége lehet. Elegendő csupán egy pillantást vetni erre a dizájnos és időtlen tolltartóra és a gyerekek olyan örömmel indulnak majd iskolába, mint még soha. 

Újdonsült mintás Jack Piers tolltartó minőségi vízhatlan poliészterből készült, így tisztítása egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító tulajdonsággal is bír. Köszönhetően az elsőosztályú alapanyagnak és kidolgozásnak a tolltartó át sem ázik. Ilyen dinoszaurusz mintás tolltartóval öröm lesz suliba járni. 

Jack Piers tolltartó dínó motívummal nagyon szépen mutat, de belső kialakítása is garantáltan megragad. A tágas tolltartóba minden írószer elfér, amelyre az iskolaköteles gyerekeknek szükségük lehet. A praktikus egycipzáras megoldás könnyű és problémamentes hozzáférhetőséget biztosít gyermeke számára a szükséges színes ceruzákhoz, grafitceruzákhoz, tollakhoz és filctollakhoz. Ez az egyrekeszes Jack Piers tolltartó elengedhetetlen kiegészítője minden iskolás gyermeknek. Pont ezért a Jack Piers tervezők nagyon oda figyeltek a tolltartó kialakítására és dizájnjára. 

A Jack Piers tervezők maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába, ha csodás iskolai kellékkel gazdagabban mutatkozhatnak iskolatársaik előtt. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és merüljön el a ősmúltból érkezett dínók révén a fantázia világába. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál, ezen felül ilyen csodás tolltartóval az első betűk és számok elsajátítása is könnyebben fog menni. 

Jellemzői

  • dizájnos Jack Piers tolltartó
  • gyerekeknek 24 hónapos kortól
  • egyrekeszes
  • súlya 180 g
  • méretei 20*6*9 cm
  • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
  • kézzel rajzolt egyedi dizájn
  • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.