Tolókar ergonomikus háttámlával minden BIG New&Classic&Next&Neo bébitaxihoz magasságilag állítható 88-108 cm 12 hó-tól

Termék leírása

Szülőkormány háttámlával a neves német BIG vállalat műhelyéből egy nagyszerű és praktikus kiegészítő minden New, Classic, Next és Neo bébitaxihoz. Ergonomikusan kialakított tolókar a nagyobb kényelem érdekében két kézzel markolható meg és 4 magassági fokozatba állítható (88-tól 108 cm-ig). A tolókar erős fémből készült, részét képezi a minőségi ergonomikusan alakított fekete háttámla tartós műanyagból a BIG márkajellel díszítve. Tolókart minden szülő értékelni fogja, hisz tudja a menetirányt irányítani. Ha gyerkőce elfárad a nagy utazás közben, felrakja a bébitaxira a lábacskáit és a háttámlának hátradőlve meg tud pihenni, miközben a szülő tolja a járgányt. Nagyszerű kiegészítő séták, kirándulások vagy bevásárlás alkalmával is. 

A szülőkormány egyszerűen és könnyen rászerelhető a bébitaxi hátsó részére. A bébitaxi és a szülőkormány biztonságosan összekapcsolódik. Használata egyszerű. A legújabb gyártási fejlesztés garantálja a termék magas stabilitását és tartósságát. Felhelyezése illetve a tolókar leszerelése a bébitxiról gyors és egyszerű - átgondolt fix csatoló rendszerrel minden szülőnek könnyedén fog menni. A tolókar magasságát a tolókaron található nyomógombbal tudja majd beállítani, az egyes fokozatok közt 6,5 cm a különbség. A legújabb BIG tartozékkal gyerkőcének egyensúlyban lesz a szórakozás és kikapcsolódás-pihenés egyaránt. Bébitaxizás nagyon jó hatással van a kéz- és lábizmok erősödésére, motorika és helyes testtartás fejlesztésére és ezen felül bármikor pihenhet is a kedvenc járgányán. 

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek40*25*88-108 cm
Termék magassága88-108 cm
Tolókar magassága88 - 108 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,2 kg
Noteall BIG ride ons
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.