Traktor billenőplatóval Jim Dumper BIG mozgó részekkel és láncmeghajtással

Termék leírása

A Jim Dumper pedálos traktor platóval egy pompás kis járgány gyerekeknek 3 éves kortól. A BIG gyártó traktorja a legapróbb részletekig ki van dolgozva hogy valósághű elményt nyújthasson a kis gazdágnak játék közben. Elülső részében billenőplató van, amely ideális a szerszámok és építőanyag szállításához. Az beépített lánchajtás lehetővé teszi a traktor egyszerű hajtását. Ergonomikus ülése garantálja a kényelmet a hosszan tartó ülés során is.

A járgány csúszásmentes pedálokkal valamint lánccal van ellátva, amely ellazulása esetén egy egyszerű beépített berendezés segítségével meghúzható. A lánchajtás biztonságosan el van rejtve és védve van a szennyeződéstől és piszoktól. A narancssárga traktor méretei 94*46*56 cm. A játék fejleszti a gyermek képzelőerejét és fantáziáját. Remekül beleillik a szerepjátékokba, melyek során a kicsik finomítják motoros készségeiket és erősítik izomzatukat. A BIG traktor segíti a gyermek sokoldalú fejlődését.

A BIG német vállalat piacvezető pozíciót tölt be a minőségi műanyag játékok gyártása terén. A gyártó termékeit UV szűrő védi a kifakulástól. A BIG traktort a TÜV Rheinland német felügyelő hatóság tesztelte összhangban a szigorú biztonsági GS szabványokkal. A márka logója, a bivaly, az erő, ellenállóság és robusztusság szimbóluma, és pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik a márka termékeit. A BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, ezért gyártásuknál minőségi és egészségre ártalmatlan anyagokat használ. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Jellemzői

  • gyerek traktor
  • gyerekeknek 3 éves kortól
  • billenőplató
  • láncmeghajtás
  • csúszásmentes pedálok
  • méretei 94*46*56 cm
  • UV szűrővel
  • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek94*46*56 cm
Teljes hosszúság94 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55801 Nákladné auto,BIG55802 Bager,BIG55803 Nakladač
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.