Pedálos traktor homlokrakodóval Jim Turbo BIG interaktív kormánnyal láncmeghajtással

Termék leírása

Gyermek traktor BIG Jim Turbo egy igazán kiváló és modern traktor gyerekeknek 3 éves kortól, mely a kis farmereknek szórakozással tele időtöltést kínál. A traktor ülése 3 különböző pozícióba állítható, ezért is alkalmazkodik a gyerekek igényeihez. Az ülés ergonomikusan alakított és nagyon kényelmes. BIG traktor gyerekeknek nagyszerű választás kertbe és udvarra minden kisfiú részére. Zöld-fekete traktor teherbírása 50 kg. A járgány elülső részén markolókanál kapott helyet, melynek teherbírása 3 kg. Markolókanalat fel és le, jobbra és balra is tudja majd csemetéje működtetni. Traktor tartozéka egy interaktív kormány is, mely különféle hangokkal szórakoztatja majd csöppségét.

A kis járgány csúszásmentes pedálokkal és láncal rendelkezik, amely ellazulása esetén a beépített rendszer segítségével egyszerűen megfeszíthető. A meghajtólánc biztonságosan védve van a por és szennyeződés elől. Kissrácok renegteg módon fogják majd a traktort kihasználni. Építész, kertész vagy szorgalmas munkás, bármi vállhat gyermekéből ennek a menő és robosztus traktornak a segítségével. Traktor Jim Turbo minden kisfiú beteljesült álma. Méretei 118*46*55 cm. A 3xAAA/LR03 elem is a csomag részét képezi. Játszadozás közben fejlődik a gyerekek fantáziája és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Manuális tevékenységgel, mint a pedálozás vagy a markolókanál használatával erősödik izomzatuk és finom motorikus képességeik is fejlődnek egyaránt. BIG traktor nem csupán szórakoztató gyerekjáték, de nagyon jól fejleszti a gyerkőc képességeit is.

Német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég, melyek nemzetközi szinten is díjazottak. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának. Jim Turbo traktort gyerekeknek a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, a felhasznált anyagok nemcsak kiváló minőségűek, de az egészségre is ártalmatlanok. Gyermek traktorra 3 éves jótállást nyújt. Műanyag speciális UV szűrővel lett kezelve, ami garantálja a traktor szép és maradandó színét hosszú időt után is. Ezért is a BIG traktor kiváló és megfelelő befektetés gyermeke örömére.

Jellemzői

  • gyerek traktor tartós szerkezettel
  • interaktív kormány különböző hangokkal
  • valósághű dizájn
  • megfelelő 3 éves kortól
  • markolókanál a traktor elülső részén
  • láncmeghajtással
  • állítható ülés
  • teherbírása 50 kg
  • csúszásmentes pedálak
  • méretei 118*46*55 cm
  • 3 éves jótállás
  • speciélis UV szűrő megőrzi a szép színkivitelezést
  • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek118*46*55 cm
Termék magassága55 cm
A csomagolás méretei110*52*48 cm
Teljes hosszúság118 cm
ElemesIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg8,6 kg
Maximum terhelés50 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.