Pedálos traktor homlokrakodóval és utánfutóval Farmer Max Green Tractor+Trailer Smoby zöld állítható üléssel és hanggal 169 cm

Termék leírása

Pedálos traktor utánfutóval és homlokrakodóval Farmer Max a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán menő ajándék minden gyerkőc, de főleg a kisfiúk részére már 3 éves kortól. Extra robosztus traktor nagyon szép zöld színben valósághű benyomást kelt, rácsüccsenve gyermekéből igazi kis építész kerekedik, amit a két keréken guruló utánfutó csak fokozni fog. Kényelmes ülőke háttámasszal a gyermek igényei szerint állítható 3 különböző helyzetbe, így könnyedén eléri majd a pedálakat. Robosztus kerekek bármilyen terepre alkalmasak, a járgány haladását a mechanikus dudával felszerelt kormánnyal irányítja a kis sofőr. A traktor elején található a kotrólapát, mely teherbírása 3 kg.

A rejtett lánchajtás lehetővé teszi a traktor könnyű irányítását, ezen felül a portól és szennyeződéstől is védve van, a lánc szükség esetén állítható. A stabil traktor erős és strapabíró, kiváló minőségű műanyagból készült, melynek köszönhetően akár 50 kg-os teherbírással is rendelkezik. Az utánfutón a gyerkőc legfeljebb 25 kg súlyú szállítmányt szállíthat. A traktor teljes méretei 169*44*56 cm. Az anti UV szűrővel kezelt felület garantálja, hogy a traktor hosszú idő után is megőrzi szép megjelenését. A gyermek járgány remek ajándék kisfiúknak, melynek köszönhetően fejlesztik a mozgást és a motoros képességeket. A pedálozás során megerősödnek a lábacskáik izomzata, kormányzás közben pedig a gyerekek reflexei és távolságbecslése fejlődik.

Köszönhetően a pedálos traktornak a gyerekek több időt töltenek kinn a friss levegőn, így is erősítve immunrendszerüket. Az építészek vagy gazdák szerepébe bújva közelebb kerülnek a felnőttek világához, feléled felelősségtudatuk. A francia Smoby gyártó a minőséges műanyag gyerekjátékok készítője már évtizedek óta. A Smoby termékek műanyagja erős és ellenálló, mégis finom, sima, bársonyos tapintású. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő termék áll. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a Smoby játékok élei lekerekítettek. A termékek színkivitelezése ӧsztӧnzi és fejleszti a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Smoby játék a legjobb választás minden gyermek részére. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek169*44*56 cm
A csomagolás méretei80*40*56 cm
Ülőfelület magassága37 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55801 Nákladné auto,BIG55802 Bager,BIG55803 Nakladač
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.