Pedálos traktor Rx Bull Turbo Injection Smoby pótkocsival piros

Termék leírása

Smoby lábbal hajtós gyerek traktor RX Bull Turbo Injection pedálokkal és pótkocsival egy egyedi traktor gyerekeknek. Nagyobb méretű. Gyerekeknek megfelel 3 és 8 éves kor között. Ez az RX Bull  traktor gyerekeknek piros és fekete színkombinációban készült, fekete kerekekkel és csodás pótkocsival, magas oldalfalakkal. A gyermekjármű fel van szerelve erős üléssel, amely előre és hátra állítható, valamint elforgatható kormánnyal. Az ülés magassága a talajtól 37 cm. A leakasztható pótkocsinak köszönhetően a kicsi szállíthat homokot, köveket vagy bármi más dolgot. Minden egyes tartozéka garantálja, hogy gyermeke hosszú órákat tölt majd kint a friss levegőn játékkal.

Szilárd konstrukcióval rendelkezik, amely strapabíró műanyagokból készült. Lenyűgöző 136 cm hosszal ez egy pompás nagyméretű játék minden fiúnak, vagy kislánynak, amivel tengernyi mókát élhet át. A traktor szélessége 45 cm és a talajtól való magassága 56 cm. Könnyű pedálozni, láncmeghajtású, mint a kerékpár. Kerekei a kormány elfordításával irányíthatók. A gyerek traktor előnye, hogy segíti a gyermek testi fejlődését, valamint erősíti a lábakat és az egész testet. Fejleszti a gyermek általános fizikai képességeit, és nem utolsó sorban rengeteg időt tölt játékkal kint a szabadban. Egy pedálhajtású traktor biztosan minden kisfiú álma. A traktor rengeteg lehetőséget nyújt játszáshoz, akár segítséggel a kerti munkáknál, vagy ha a kicsi farmert vagy építészt játszik. A gyerek traktor teherbírása 30 kg.

Kiváló minőségű francia termék ellenálló tulajdonságokkal. Anyaga erős és hosszú évekig olyan marad, mint újkorában. A lábbal hajtós gyerek traktor mind a 4 kereke rögzített. Az első és hátsó kerekek átmérője különböző. Az RX Bull Turbo Injection  gyerek traktor kinézetre olyan, mint a valóságos traktor másolata. A Smoby gyerekjátékokat gyártó cég olyan márka, amely garancia a hosszú évekig tartó minőségre. A gyerek traktor minőségi és ellenálló képességi tanúsítvánnyal rendelkező játék. Minden gyerek imádja a valóságos kinézetű játékokat, melyekkel rengeteg szórakozásban lesz részük 3 éves kortól egész gyermekkorukban. Robusztusságának köszönhetően biztonságos játék, a kicsi ugyanis nem ül túl magasan a talajtól.

Jellemzői

  • pedálos gyerek traktor 
  • pótkocsi magas oldalfalakkal
  • 3 – 8 éves korú gyerekeknek alkalmas
  • kisfiús dizájn
  • piros és fekete színben
  • szilárd konstrukció
  • ellenálló műanyagok
  • láncmeghajtás
  • hossz 136 cm, magasság 56 cm, szélesség 45 cm
  • teherbírás 30 kg
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek136*56*45 cm
Termék magassága4
A csomagolás méretei82*40*57 cm
Ülőfelület magassága37 cm
Teljes hosszúság136 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,30 kg
Maximum terhelés30 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.