Traktor Power Builder Max Smoby pótkocsival, markolóval és homlokrakodóval sárga

Termék leírása

Smoby pedálos traktor Power Builder Max gyerekeknek markolóval, homlokrakodóval és pótkocsival nagyobb méretű, mint bármely más traktor. Megfelel gyerekeknek 3 és 8 éves kor között. A Power Builder Max traktor gyerekeknek sárga és fekete színkombinációban készült, fekete szilárd kerekekkel. Kinézetével valóságos traktorra emlékeztet. A Power Builder Max  gyerekjármű fel van szerelve állítható üléssel, valamint elfordítható kormánnyal és dudával. Minden része mozgásban van és egy kar segítségével irányíthatók. A lábbal hajtós gyerek traktor praktikus pótkocsival is rendelkezik, melynek köszönhetően a kicsi szállíthat homokot, köveket vagy bármi más dolgot. A homlokrakodó és a markoló is karral vezérelhető. A játék minden egyes tartozéka garantálja, hogy gyermeke hosszú órákat tölt majd kint a friss levegőn játékkal.

Szilárd konstrukcióval rendelkezik, amely strapabíró műanyagokból készült. Pompás 185 cm hosszal ez egy nagyméretű játék minden fiúnak, amivel rengeteg mókát él majd át. Könnyű pedálozni, láncmeghajtású, mint a kerékpár. Ennek a gyerek járgánynak előnyére válik, hogy a kisgyerek fizikai fejlődését támogatja, erősíti lábait és egész testét. Fejleszti a gyermek fizikai képességeit és nem utolsó sorban hosszú órákat tölt majd kint játékkal. Ilyen pótkocsis gyerek traktorról álmodik minden kisfiú. A pótkocsi egyszerűen le is akasztható a traktorról. Rengeteg lehetőséget kínál játékra, segédkezéssel a kerti munkáknál, vagy a kicsi farmer esetleg építőmunkás lehet játék közben.

Ez egy kiváló minőségű francia termék ellenálló tulajdonságokkal. A műanyag erős és hosszú éveken keresztül olyan marad, mint az új. A lábbal hajtós gyerek traktor mind a 4 kereke rögzített. Az első és hátsó kerekek átmérője különböző. A gyerek traktor kinézetre olyan, mint a valóságos traktor másolata. A Smoby gyerekjátékokat gyártó cég hosszú évekig tartó minőséget garantál.  A Power Builder Max gyerek traktor egy játék, minőségi és ellenálló képességi tanúsítvánnyal. A traktor ülése 37 cm magasságban van a talajtól. Minden gyerek imádja a valóságos kinézetű játékokat, melyekkel rengeteg szórakozásban lesz részük 3 éves kortól egész gyermekkorukban. Robusztusságának köszönhetően biztonságos játék, a kicsi ugyanis nem ül túl magasan a talajtól. Teherbírása 30 kg.

Jellemzői

  • pedálos gyerek traktor 
  • 3 – 8 éves korú gyerekeknek alkalmas
  • kisfiús dizájn
  • sárga és fekete színekben
  • állítható ülés
  • praktikus pótkocsi, markoló és homlokrakodó
  • erős konstrukció
  • hossz 185 cm
  • láncmeghajtás
  • teherbírás 30 kg
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek185*68*45 cm
A csomagolás méretei82*40*57 cm
Ülőfelület magassága37 cm
Teljes hosszúság185 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg8,50 kg
Maximum terhelés30 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.