Pedálos traktor RX Bull Smoby pótkocsival zöld

Termék leírása

A Smoby pedálos gyerek traktor RX Bull egy egyedi zöld traktor pótkocsival gyerekeknek felnyitható motorháztetővel.  Méretben nagyobb, mint bármely más traktor. Megfelel gyerekeknek 3 és 8 éves kor között. Az RX Bull traktor gyerekeknek zöld, szürke és fekete színkombinációban készült, fekete erős kerekekkel és zöld pótkocsival. A gyermekjármű fel van szerelve erős üléssel, amely előre és hátra állítható, valamint elforgatható kormánnyal. Az ülés magassága a talajtól 37 cm. A leakasztható pótkocsinak köszönhetően a kicsi szállíthat homokot, köveket vagy bármi más dolgot. Minden egyes tartozéka garantálja, hogy gyermeke hosszú órákat tölt majd kint a friss levegőn játékkal. A traktor motorházteteje felnyitható, amivel a kis járgány dizájnja még valóságosabb.

Szilárd konstrukcióval rendelkezik, amely strapabíró műanyagokból készült. 136 cm hosszal ez egy pompás nagyméretű játék minden fiúnak, amivel rengeteg mókát élhet át. A traktor szélessége 45 cm és a talajtól való magassága 56 cm. Könnyű pedálozni, láncmeghajtású, mint a kerékpár. A kerekek a kormánnyal elfordításával irányíthatók. A gyerek traktor előnye, hogy segíti a gyermek testi fejlődését, valamint erősíti a lábakat és az egész testet. Fejleszti a gyermek általános fizikai képességeit, és nem utolsó sorban rengeteg időt tölt játékkal kint a szabadban. Ez a pedálhajtású traktor felnyitható motorháztetővel minden kisfiú álma. A gyerek traktor teherbírása 30 kg.

A traktor rengeteg lehetőséget nyújt játszáshoz, akár segítséggel a kerti munkáknál, vagy ha a kicsi farmert vagy építészt játszik. Ez egy kiváló minőségű francia termék ellenálló tulajdonságokkal. A műanyag erős és hosszú éveken keresztül olyan marad, mint az új. A lábbal hajtós gyerek traktor mind a 4 kereke rögzített. Az első és hátsó kerekek átmérője különböző. Az RX Bull gyerek traktor kinézetre olyan, mint a valóságos traktor. A Smoby gyerekjátékokat gyártó cég olyan márka, amely garancia a hosszú évekig tartó minőségre. Ez a gyerek traktor minőségi és ellenálló képességi tanúsítvánnyal rendelkező játék. Minden gyerek imádja a valóságos kinézetű játékokat, melyekkel rengeteg szórakozásban lesz részük 3 éves kortól egész gyermekkorukban. Robusztusságának köszönhetően biztonságos játék, a kicsi ugyanis nem ül túl magasan a talajtól.

Jellemzői

 • pedálos gyerek traktor 
 • 3 – 8 éves korú gyerekeknek alkalmas
 • zöld, szürke és fekete színben  
 • erős, állítható ülés
 • leakasztható pótkocsi
 • felnyitható motorháztető
 • szilárd konstrukció
 • ellenálló műanyagok
 • hossza 136 cm, szélessége 45 cm, magassága 56 cm
 • láncmeghajtás
 • teherbírás 30 kg
 • minőségi francia termék
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek136*56*45 cm
Termék magassága45 cm
A csomagolás méretei82*40*57 cm
Ülőrész magassága37 cm
Teljes hosszúság136 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg6,3 kg / 7,9 kg
Maximum terhelés30 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek