Trambulin gyerekeknek 3in1 Jump smarTrike 90 cm átmérővel, labdákkal 10 hó-tól

Termék leírása

Lepje meg gyermekét labdákkal kiegészített többfunkciós 3in1 Jump trambulinnal a neves smarTrike vállalat műhelyéből. Ez a kiváló trambulin együtt növekszik gyerkőcével már 10 hónapos korától. Trambulin átmérője 90 cm és teljes teherbírása 25 kg. A trambulin tetszetős kék kivitelezesben keszült, peremét, az elasztikus rugókkal egyutt, minősegi textiltakaró boritja, melyet színes felhők es ballonok ábrai díszítenek. Ezentúl a hosszantartó mókának semmi sem szabhat határt, miközben szintén fejlődik a gyerekek kognitív készsége, motorikájuk, egyensúlyérzékük, stabilitásuk és egyben erősödik izomzatuk is. A trambulint a káros napsugarakkal szemben UV szűrő védi a kifakulástól, hogy éveken keresztül is megtartsa szépséges színkivitelezését.

Trambulin együtt növekszik gyermekével

 • 10 hónapos kortól: legkisebb csöppségek a trambulint labdákkal teli baba-medenceként tudják kihasználni. A kényelmes medencében a színes labdáknak köszönhetően nem csupán elszórakoztatják magukat, de fejlődik kognitív képességük, ismerkednek a színekkel és formákkal egyaránt.
 • 12 hónapos kortól: gyerekek, akik még csak most próbálgatják egyensúlyukat megtartani, számukra nagy segítség lesz a puha markolatú biztonsági kapaszkodó egyensúlyuk megtartásának gyakorlásában. 
 • 24 hónapos kortól: Mikor a gyerkőc már magabiztosabbnak érzi magát, a biztonsági kapaszkodó egyszerű mozdulattal levehető és az önfeledt ugra-bugrálás kezdetét is veheti.

Trambulin a smarTrike vállalattól tartós és hosszú élettartammal bír. Magasan minőségi elsztikus ugrálófelület és erős elasztikus rugók garantálják, hogy a trambulint gyermekei hosszú éveken keresztül fogják használni. Az összecsukható trambulin egyszerűen összerakható és alakítható. A leszerelhető kapaszkodó magassága a trambulin felületétől 50 cm és speciális habszivaccsal van bevonva, mely csúszásmnetes és kellemesen puha a tapintásra, apró gyermek kezecskékhez lett kialakítva. A trambulin magassága a talajtól 19,5 cm, 5 stabil lábon áll, melyek végződése csúszásgátló gumírozott felületű, így biztonságos ugrándozást nyújt a kicsiknek. Trambulin beltéren és kültéren egyaránt használható, megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek.

Jellemzői

 • együtt növekszik a gyerekkel 10 hónapos korától
 • többfunkciós kihasználhatóság - baba-medence labdákkal és trambulin
 • színes labdák is tartoznak hozzá
 • fejleszti a kognitív és motorikus képességeket
 • teherbírása 25 kg
 • csúszásmentes kapaszkodó habszivacs felülettel
 • védő textilanyag színes mintákkal
 • ugrálófelület magassága 19,5 cm a talajtól
 • kapaszkodó magassága 50 cm az ugrálófelülettől
 • UV védelem a fakulás ellen
 • megfelelő kislányoknak és kisfiúknak

A SmarTrike márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli és bébitaxi márka. Évtizedek óta a piacon van, fáradhatatlanul bővíti kínálatát elsőosztályú termékekkel legkisebbek számára, ide tartozik a 3in1 Jump többfunkciós trambulin is. A smarTrike világelső a gyermek játékok eladásában, gyártásában és fejlesztésében. SmarTrike termékek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, ami biztosan garancia a minőségre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Méretek90*90*69 cm
Termék magassága69 cm
A csomagolás méretei97*9*93 cm
Tolókar magassága69 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg8 kg
Maximum terhelés25 kg
Átmérő90 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.