Trambulin védőhálóval Dynamic Groundlevel Black Exit Toys süllyesztett átmérője 305 cm fekete

Termék leírása

Trambulin védőhálóval Dynamic Groundlevel a holland Exit Toys műhelyéből egy csúcsszuper talajba süllyesztett trambulin 305 cm átmérővel felnőttek és gyerekek részére is ajánlott már 3 éves kortól. Minőségi és robosztus trambulinhoz védőháló is tartozik, így gondtalanul ugrálhatnak majd benne. A trambulin 64 db kétoldalas, 25 cm hosszúságú kúpos rugóval van felszerelve, melyek jobb és magasabb ugrándozást tesznek lehetővé, így hosszabb ideig maradnak a levegőben, számos új trükköt kipróbálhatnak és rengeteg nagyszerű élménnyel gazdagodnak. 

A trambulin még a kisebb gyerekek számára is kényelmes ugrálást tesz lehetővé, akik fokozatosan fejlesztik képességeiket, edzik kar- és lábizmaikat, megtanulják felbecsülni a távolságokat és a visszaverődés erejét. A trambulin extra stabil, 4,2 cm átmérőjű kerettel lett kialakítva, mely galvanizált és portechnológiával kezelt, melynek köszönhetően kiválóan ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és a korrózióval is felveszi a harcot. Luxus fekete külcsín nagyon modern, minden udvar és kert éke lesz, a trambulin védőszegélye beépített, egy síkban van a gyeppel, így természetesen és harmonikusan működik a környezetével.

A trambulinban való ugrándozás közben nagyon fontos, hogy a védőháló feszes legyen, cipzárral ellátott bejárattal és véletlen kinyitódás elleni biztonsági eszközzel van ellátva, a keretet habszivacs védi. Következő biztonsági elem a rugóvédő matrac hálóval, amely megakadályozza, hogy ugrándozás közepedte a lábak becsússzanak a rugótérbe.A trambulin magassága 183 cm, teljes átmérője a biztonsági hálóval együtt 329 cm, súlya 107 kg. Trambulin ajánlott teherbírása 130 kg, miközben tesztelt teljes teherbírása 650 kg. Az ugróterület átmérője 215 cm.

Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Trambulinok egyedi holland stilusban lehetővé teszik a gyerekek számára több időt tölteni a friss levegőn, a csúcsszuper minőség pedig garancia, hogy a termék éveken keresztül nyújt szórakozást az egész család számára. 


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek305*183 cm
Termék magassága183 cm
Tömeg107 kg
Maximum terhelés130 kg
Átmérő305 cm
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.