Talaj trambulin Silhouette Ground Sports Exit Toys 244*366 cm fekete

Termék leírása

Trambulin Silhouette Ground Sports a holland Exit Toys műhelyéből egy egyedi 244*366 cm méretű trambulin, mely alatt elég bárhol a kertben egy megfelelő méretű lyukat ásni és belehelyezni. A trambulin fontos biztonsági eleme a rugóvédő matrac, amely megakadályozza, hogy ugrándozás közben a lábak becsússzanak a rugótérbe. Az elsőosztályú trambulin felnőttek és gyerekek számára 14 kortól alkalmas és próbára teszi a kondíciót.

A trambulin 76 db kétoldalas kúpos rugóval van felszerelve, melyek jobb és magasabb ugrándozást tesznek lehetővé, így hosszabb ideig maradnak a levegőben, számos új trükköt kipróbálhatnak és rengeteg nagyszerű élménnyel gazdagodnak. A trambulin erős és ellenálló vázzal lett kialakítva, mely galvanizált és portechnológiával kezelt, ennek köszönhetően kiválóan ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és a korrózióval is felveszi a harcot. A stílusos trambulin 4 stabil lábon áll és fekete külcsínével minden kertet ékesebbé varázsol.

A trambulin kényelmes ugrálást tesz lehetővé, segítségével a gyerekek fokozatosan fejlesztik képességeiket, edzik kar- és lábizmaikat, megtanulják felbecsülni a távolságokat és a visszaverődés erejét. A trambulin magassága 20 cm, teljes méretei 244*366 cm, súlya 77 kg. A trambulin ajánlott teherbírása 120 kg, tesztelt teljes teherbírása 600 kg. Az ugróterület mérete 177*299 cm.

A holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Az Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb uniós szabványoknak és TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkeznek. A trambulinokat az eredeti holland megjelenés és csúcsminőség jellemzi, ennek köszönhetően éveken át élménydús szórakozást nyújtanak az egész család számára.

A termék higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor14 éves kortól
Méretek244*366 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg77 kg
Maximum terhelés120 kg
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.