Trambulin védőhálóval Silhouette Ground Exit Toys talajmenti 153*214 cm rózsaszín

Termék leírása

Trambulin védőhálóval Silhouette a holland Exit Toys műhelyéből egy kompakt trambulin 153*214 cm méretekkel, mely bárhol megállja a helyét a kertben és udvaron egyaránt. A trambulin feszes biztonsági hálóval van felszerelve, melynek bejárata jellegzetes fluoreszkáló zöld cipzárral van jelölve a jobb láthatóság érdekében. Az ugróterületet rugóvédő matrac hálóval övezi körbe, amely megakadályozza, hogy ugrándozás közepedte a lábak becsússzanak a rugótérbe. Ezt az elsőosztályú trambulint minden gyerkőc értékelni fog már 3 éves kortól, akik biztonságosan ugrabugrálhatnak a nap, mint nap a menő trambulinban.

A trambulin 44 db kétoldalas kúpos rugóval van felszerelve, melyek jobb és magasabb ugrándozást tesznek lehetővé, így hosszabb ideig maradnak a levegőben, számos új akrobatikus trükköt próbálhatnak ki, így rengeteg nagyszerű élménnyel gazdagodnak. A trambulin extra stabil vázzal lett kialakítva, mely galvanizált és portechnológiával kezelt, melynek köszönhetően kiválóan ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és a korrózióval is felveszi a harcot. Csodás rózsaszín-fekete külcsín minden udvart és kertet egyedibbé varázsol.

A trambulin még a kisebb gyerekek számára is kényelmes ugrálást tesz lehetővé, akik fokozatosan fejlesztik képességeiket, edzik kar- és lábizmaikat, megtanulják felbecsülni a távolságokat és a visszaverődés erejét. A trambulin magassága 205 cm, teljes mérete a biztonsági hálóval együtt 193*254 cm cm, súlya 51 kg. Trambulin ajánlott teherbírása 100 kg, miközben tesztelt teljes teherbírása 500 kg. Az ugróterület méretei 95*156 cm, a talajtól 20 cm magasan van.

Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Trambulinok egyedi holland stilusban lehetővé teszik a gyerekek számára több időt tölteni a friss levegőn, a csúcsszuper minőség pedig garancia, hogy a termék éveken keresztül nyújt szórakozást az egész család számára. 


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek153*214 cm 193*205*254 cm
Tömeg82 kg
Maximum terhelés100 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.