Trambulin védőhálóval Tiggy Junior trampoline Exit Toys 140 cm átmérővel fekete

Termék leírása

Trambulin védőhálóval Tiggy Junior a holland Exit Toys műhelyéből egy kompakt kerek trambulin 140 cm átmérővel gyerekek részére már 3 éves kortól egészen 5 éves korig. A trambulin szürkés-fekete színű védőszegéllyel van ellátva, alacsony magassága kisebb gyerekek számára is könnyű hozzáférést tesz lehetővé. Tiggy Junior trambulint kifejezetten azoknak a kisgyermekeknek tervezték, akik korai fázisban bátorkodnak az ugrabugrálással összebarátkozni. Ellentétben a fémrugós nagyméretű trambulinokkal, ez a trambulin rugalmas gumiszalagokkal rendelkezik, amelyek sima és lágy ugrálást tesznek lehetővé, így a gyerekek nem fáradnak el olyan gyorsan, és tovább tudnak ugrándozni.

Ugrándozás közben a gyerekek megóvására szolgál a védőháló, mely egészen az ugróterülethez van erősítve. Tiggy Junior kerti trambulin méreteinek köszönhetően bel- és kültéri használatra egyaránt megfelelő, gyerekek egész évben szórakozhatnak rajta. Összeállítása nagyon egyszerű, súlya csupán 17 kg. Teljes átmérője a hálóval együtt 170 cm, egészen 198 cm magas. Ugrálóterület átmérője 106 cm, 34 cm magasan van a talajtól. Trambulin 6 erős lábon áll, robosztus fémvázzal rendelkezik, melyet portechnológiával kezeltek a hosszabb élettartam érdekében. 

Trambulinban tökéletesen fogják magukat érezni a kisebb gyerkőcök, ugrándozás közben fejlődnek kéz- és lábizmaik, megtanulják a távolságot és a becsapódás erejét felmérni. Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Trambulinok egyedi holland stilusban lehetővé teszik a gyerekek számára több időt tölteni a friss levegőn, a csúcsszuper minőség pedig garancia, hogy a termék éveken keresztül nyújt szórakozást az egész család számára.  


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek140*198 cm
Termék magassága198 cm
Tömeg17 kg
Átmérő140 cm
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.