Trambulin védőhálóval Tiggy Junior trampoline Exit Toys 140 cm átmérővel zöld

Termék leírása

Trambulin védőhálóval Tiggy Junior a holland Exit Toys műhelyéből egy kompakt kerek trambulin 140 cm átmérővel gyerekek részére már 3 éves kortól egészen 5 éves korig. A trambulin zöld-fekete színű védőszegéllyel van ellátva, alacsony magassága kisebb gyerekek számára is könnyű hozzáférést tesz lehetővé. Tiggy Junior trambulint kifejezetten azoknak a kisgyermekeknek tervezték, akik korai fázisban bátorkodnak az ugrabugrálással összebarátkozni. Ellentétben a fémrugós nagyméretű trambulinokkal, ez a trambulin rugalmas gumiszalagokkal rendelkezik, amelyek sima és lágy ugrálást tesznek lehetővé, így a gyerekek nem fáradnak el olyan gyorsan, és tovább tudnak ugrándozni.

Ugrándozás közben a gyerekek megóvására szolgál a védőháló, mely egészen az ugróterülethez van erősítve. Tiggy Junior kerti trambulin méreteinek köszönhetően bel- és kültéri használatra egyaránt megfelelő, gyerekek egész évben szórakozhatnak rajta. Összeállítása nagyon egyszerű, súlya csupán 17 kg. Teljes átmérője a hálóval együtt 170 cm, egészen 198 cm magas. Ugrálóterület átmérője 106 cm, 34 cm magasan van a talajtól. Trambulin 6 erős lábon áll, robosztus fémvázzal rendelkezik, melyet portechnológiával kezeltek a hosszabb élettartam érdekében. 

Trambulinban tökéletesen fogják magukat érezni a kisebb gyerkőcök, ugrándozás közben fejlődnek kéz- és lábizmaik, megtanulják a távolságot és a becsapódás erejét felmérni. Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Trambulinok egyedi holland stilusban lehetővé teszik a gyerekek számára több időt tölteni a friss levegőn, a csúcsszuper minőség pedig garancia, hogy a termék éveken keresztül nyújt szórakozást az egész család számára.  


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek140 cm
Termék magassága198 cm
Tömeg17 kg
Átmérő140 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.