Trambulin kapaszkodóval Tiggy Junior Exit Toys átmérője 140 cm zöld

Termék leírása

Mini trambulin a holland Exit Toys műhelyéből egy nagyszerű mozgásfejlesztő eszköz legkisebbeknek már 3 éves kortól egészen 5 éves korig. Kompakt kerek trambulin átmérője 140 cm, erős fémvázzal rendelkezik és 6 stabil lábon áll, így tartós és biztonságos egyaránt. Praktikus fogantyúja habszivacs kapaszkodóval az ugrálás közben extra biztonságot nyújt a gyerkőcöknek, a zöldes-fekete szegély megakadályozza, hogy a gyermek lábacskái becsússzanak az elasztikus rugók közé, melyek kényelmes ugrálást biztosítanak a kis kezdőknek. 

Trambulinon tökéletesen fogják magukat érezni a kisebb gyerkőcök, ugrándozás közben fejlődnek kéz- és lábizmaik, megtanulják a távolságot és a becsapódás erejét felmérni. Trambulin teljes magassága 100 cm, súlya 9,9 kg. Trambulinban fiús és lányok egyaránt szívesen fognak ugrándozni, trambulin egész évben kihasználható - jóidőben trambulint az udvaron használhatják, kedvezőtlen időjárás esetén pedig bent a szobácskájukban is akár.

Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Trambulinok egyedi holland stilusban lehetővé teszik a gyerekek számára több időt tölteni a friss levegőn, a csúcsszuper minőség pedig garancia, hogy a termék éveken keresztül nyújt szórakozást az egész család számára.  


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek140*100 cm
Termék magassága100 cm
Tömeg9,9 kg
Átmérő140 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.