Tricikli 44 Cats Smoby tolókarral és szabadonfutó első kerékkel 15 hó-tól

Termék leírása

Tricikli 44 Cats a francia Smoby vállalat műhelyéből egy fantasztikus közlekedési eszköz gyerekeknek 15 hónapos kortól. Csodaszép narancs-zöld színkivitelezése kisfiúk és kislányok figyelmét egyaránt leköti, a járgány elülső részét a 44 csacska macska mesesorozatból jól ismert macseszok ábrája díszíti. Robosztus fémszerkezettel rendelkezik, ezért is teljes mértékben biztonságos és ellenálló. Erős szerkezet garancia, hogy a Smoby tricikli hosszú éveken keresztül fogja csöppségeit szolgálni. A halk haladást a minőségi és tartós gumikerekek biztosítják. 

A járgány kormánya haladás közben 30 fokos szögbe kormányozható oldalra maximálisan. Az ergonomikusan alakított ülésnek köszönhetően kishölgyek kényelmesen ülve élvezhetik akár a hosszabb utazást is a triciklin, nem fognak elfáradni. A tricikli pedálai csúszásmentesek. A tricikli nagy előnye, melyet minden gyermek értékelni fog a hátsó billenős kosár a kedvenc és nélkülözhetetlen játékok szállítására. Gyerkőcöt a járgányon való haladás közben a 3-pontos biztonsági öv védi. A teleszkópos tolókar 95 cm-ig állítható. Ha már gyermeke egyedül élvezi a tricikli adta előnyöket, akkor a tolókar egyszerű módon levehető szerszám igénybevétele nélkül. A tricikli első kereke szabadonfutó.

Triciklizés nem csupán szórkoztató tevékenység, de segítségére lesz gyermekének a motoros képességek fejlesztésében, láb- és kézizmok erősítésében. Triciklizés közben kialakulnak a kicsik gyors reflexei,megtanulják a távolságot betartani és gyorsaságukat szabályozni. Vidám színkivitelezése serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére egyaránt. A bájos cicás logó mindig csavargásra csábítja a gyerkőcöket. Méretei a triciklinek 68*52*52 cm, teljes teherbírása 30 kg. 

Francia Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és tartóssági kritériumoknak. Smoby gyerekjátékok bársonyos lágy műanyagból készülnek lekerekített élekkel biztosítva a csöppségek biztonságát. 

Jellemzői

  • erős fémszerkezet
  • állítható ergonomikusan alakított ülőke
  • hárompontos biztonsági öv
  • levehető tolókar
  • kerekek puha műanyagból halk haladással
  • hátsó billenős kosár
  • 15 hónapos kortól 
  • francia termék
  • első kerék szabadonfutó
  • 30 fokos kormányzási lehetőség oldalra
  • 44 csacska macska mesemotívummal
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés30 kg
Kerekekrubber, silent
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.