Tricikli Baby Balade Blue Smoby EVA kerekekkel rózsaszín-szürke 10 hó-tól

Termék leírása

Egyedi dizájnban pompázó minőségi triciklit keres gyermekének? Tricikli Baby Balade Blue Smoby minden kislány vágya, hisz már 10 hónapos kortól élvezhetik az utazást benne. Csodaszép rózsaszín-szürke színkombináció elegáns benyomást kelt és kis hercegnője igazi királylányként fogja magát érezni. Gyerek tricikli erős fémvázzal rendelkezik műanyag elemekkel kiegészítve. A tricikli számos olyan kiegészítővel is fel lett szerelve, melyek a gyerekek és szülők napjait garantáltan megkönnyítik. Ez a gyerek tricikli együtt növekszik a gyerkőccel, így nagyszerűen kihasználható sport babakocsiként, majd a továbbiakban, ha a gyermek nagyobbacska lesz már saját maga irányíthatja a triciklit a szülő felügyelete mellett. A csöppség biztonságáról a 3-pontos biztonsági öv gondoskodik és a kiesésgátló az ülés körül. A tricikli ülése ergonomikusan formált, mely egyben állítható is.

A teljes kényelemről az állítható ülés mellett a fej és háttámasz is gondoskodik, melyen a hosszú séta közben kislánya megpihentetheti fejecskéjét. Pihenést még inkább elősegíti az összecsukható lábtartó, melyen csemetéje apró lábacskáit tudja ellazítani. A tricikli kiváló vezetési teljesítményét a csúszásgátló pedálok biztosítják együtt a minőségi EVA kerekekkel, melyek speciális alapanyagból készültek, amelyben vegyítve lett a hagyományos halk gumikerekek és tartós műanyag tulajdonságai. Ezért is a tricikli könnyen elbán az úttesten feltűnő bukkanókkal és egyeletlenségekkel és gondtalan haladást biztosít a triciklinek. Nem szabad megfeledkezni, hogy a kormány 30-fokos szögbe kormányozható el oldalra, tehát az éles kanyarok ezentúl gyerekjátéknak számítanak majd. Következő nagy előnye a triciklinek az évek során át bevált gyerekzár a kormányon, ami nagy segítség a szülő számára, hisz a tricikli irányítása teljes mértékben az ő kezében lesz. A tricikli egyszerű manőverezését a tolókar biztosítja. 

A triciklin helyet kapott a napellenző is, ami megvédi csöppségét a káros napsugaraktól. A napellenző bármikor könnyedén levehető a tricikliről. A tárolóhelyben sem szükösködik a tricikli. Gyerek a kedvenc játékait magával viheti bárhova a hátsó billenős kosárban. Praktikus táska a szülőkormányon hasznos tárolóhely lesz a szülőknek apróságok tárolására. A tricikli kialakításánál és kivitelezésénél gondosan oda lett figyelve minden egyes részletre, ezért is 3 éves jótállás vonatkozik a termékre. A tricikli egyes részei leszerelhetőek, ahogy növekedik kis hercegnője, úgy igazítható az igényeihez. Gyerek tricikli Baby Balade Blue a francia Smoby vállalat műhelyéből elsőosztályú termék kivitelezésben és részletekre való odafigyelésben. Smoby vállalat a világ vezető tricikli gyártói közé tartozik köszönhetően a többéves tapasztalatnak és újításoknak. Teljes méretei a triciklinek 68*52*101 cm.

Jellemzői

  • tricikli együtt növekszik a gyerekkel
  • ergonomikus és állítható ülés
  • praktikus gyerekzár a kormányon
  • minőségi és halk EVA kerekek
  • erős konstrukció teljes fémvázzal
  • levehető napellenző
  • tartós 3-pontos biztonsági védelem
  • összecsukható lábtartó
  • fej- és háttámasz
  • a szülőkar 101 cm hosszú
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*101 cm
Termék magassága101 cm
A csomagolás méretei43*24*59 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága101 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,5 kg
KerekekEVA wheels
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.