Tricikli magasított háttámlával Baby Balade Tricycle Red Smoby napellenzővel és EVA kerekekkel piros 10 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Baby Balade Red a francia Smoby tervezői keze alól egy csodálatos ajándék kisfiúk és kislányok részére egyaránt 10 hónapos kortól. Szépséges lágy piros és szürke színek kombinációja stílusos benyomást kelt, tricikli nem csupán a gyerkőcök szívét nyeri el, de a szülők is elégedettek lesznek. Tricikli erős fémszerkezettel rendelkezik tartós műanyaggal kombinálva, mely kellemesen bársonyos a tapintásra. Tricikli együtt növekszik csemetéjével egészen 3 éves koráig, a legkisebbek haladását a szülők teljes mértékben ellenőrzés alatt tudhatják, ha már nagyobbacskák, akkor egyedül is kormányozhatnak a kicsik. A 3-pontos biztonsági öv és a kiesésgátló megvédi gyermekét haladás közben, mely akár támaszként is jól funkcionál. A még élménydúsabb haladásról a mechanikus duda gondoskodik, mely a kiesésgátlón kapott helyet.

Tricikli Baby Balade Red együtt növekszik csöppségével 3 lépésben

  • 1. lépés: A szülő által vezérelt tricikli
    A 10 hónapos baba kényelmesen ül az ülésen és lábacskái a lábtartón pihennek. Az ergonomikus ülés kellemes érzést biztosít és megtámasztja a hátat, gyerkőcöt védi a napellenző is a káros sugarakkal szemben. 
  • 2. lépés: Utazás a szülő kíséretében
    Ha a kicsi 18 hónapos, leszerelhető a háttámaszt, így a kisgyerek egyenesen ül és lassan a szülő segítségével tanul pedálozni. A felnőtt kísérő a szülőkormányon keresztül tudja korrigálni az irányt és a sebességet. Ebben az időszakban a kicsi élvezi az utazást és kezdi építeni motorikus képességeit, stabilitását és bátorságot vesz az első önálló vezetéshez.
  • 4. lépés: Hagyományos tricikli
    30 hónapos korban a gyerekek készen állnak az önálló utazásra. A szülőkormány ekkor leszerelhető és a babakocsi átváltozik csodálatos triciklivé.

Ergonomikus ülőke 2 helyzetbe állítható és tartozik hozzá fej- és háttámla, illetve kiesésgátló is, mely a csöppség biztonságáról és kényelméről felel. Ha csöppsége elfárad a pedálozásban lábacskáit a lehajtható lábtartón pihentetheti. A kis versenyzők értékelni fogják a csúszásmentes pedálakat, és a kényelmes halk haladást pedig az EVA kerekek biztosítják, melyek halk gumikerekek és tartós műanyag ötvözetéből készültek. A tricikli kormánya 30 fokos szögbe kormányozható oldalra. A tricikli biztonsági zárral is rendelkezik, hogy a szülők a haladás irányát ellenőrzés alatt tudhassák. A szülők kényelméről az állítható szülőkar gondoskodik, melynek maximális magassága 101 cm. 

A tricikli részét képezi a 360°-ba elfordítható és levehető napellenző, mely megvédi csemetéjét a káros napsugarakkal szemben. Az apróságok tárolására a szülőkar praktikus táskával lett felszerelve, a gyerkőcök kedvenc játékaikat pedig a hátsó billenős kosárba tudják elrakni. A tricikli első kereke szabadonfutó, az első keréken tudják a szülők átkapcsolni a vezérlést is, ha a haládás irányát és gyorsaságát ellenőrzést alatt szeretnék tartani. Triciklizés nem csupán szórkoztató tevékenység, de segítségére lesz gyermekének a motoros képességek fejlesztésében, láb- és kézizmok erősítésében. Triciklizés közben kialakulnak a kicsik gyors reflexei, megtanulják a távolságot betartani és gyorsaságukat szabályozni. 

Francia Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és tartóssági kritériumoknak. Smoby gyerekjátékok bársonyos lágy műanyagból készülnek lekerekített élekkel biztosítva a csöppségek biztonságát. A Smoby termékek többrétűen serkentik a gyerkőcök fejlődését, formálják személyiségüket, felkeltik a kicsik figyelmét. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, garancia a csúcsszuper francia minőségre és modern kivitelezésre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*101 cm
Termék magassága101 cm
A csomagolás méretei43*24*59 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága101 cm
Állítható magasságIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,5 / 6,3 kg
KerekekEVA wheels
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.