Tricikli Baby Balade Vert Smoby napernyővel zöld-fehér 10 hó-tól

Termék leírása

A Baby Balade Vert  gyermek tricikli egy nagyon szép kislányoknak és kisfiúknak már 10 hónapos kortól ajánlott kis járgány. A francia Smoby gyártó hangsúlyt fektet a játékok egyedi és legmodernebb dizájnjára, ami a Baby Balade triciklin is látható. A gyönyörű zöld és fehér szín kombinációja egyenesen ellenálhatatlan.  A Smoby tricikli ergonomikusan formált ülése teljes kényelmet nyújt és biztosítja a megfelelő gerinctartást is. A biztonsági öv garantálja a biztonságot. A maximális stabilitás és vezetés kӧzbeni védelem érdekében a tricikli kiegészítői kӧzé tartozik a legkisebbek részére tervezett biztonsági keret, amely szükség esetén leszerelhető. A szülők biztosan méltányolják majd a vezetőkart, mellyel kényelmesen tudják a triciklit irányítani. A kis járgány kormánya és ülése a gyermek igényei szerint állítható.

A tricikli minőségi anyagokból készült, a felhasznált műanyag bársonyos tapintású. A szülői vezető kar praktikus táskával rendelkezik, amely ideális az apró dolgok tárolásához. A tricikli hátsó részét egy billenős kosár egészíti ki, melyben a gyerkőcök játékaikat szállíthatják. A tricikli együtt nő a gyermekkel. Amíg a kicsi nem éri el a pedálokat, addig a lábacskáit a lábtartón pihentetheti és kényelmessen utazhat, akár csak a babakocsiban. Ebben az esetben a szülő vezérli a járgányt, mikӧzben a csӧppség élvezi az utazást. Amikor a gyermek már eléri a pedálokat, egyedül hajtja a triciklit. A tricikli puha műanyag kerekei gumírozott bevonattal vannak ellátva, ezért a haladás nagyon halk. A tricikli kormánya 30° szögig fordítható. A tricikli elengedhetetlen tartozéka  a zӧld színű napernyő, mely védi a gyerkőcöt a káros UV sugárzástól. 

Smoby neves francia gyártó cég termékei megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak is. A Smoby játékok színei serkentik a gyermek fantáziáját és képzelőerejét. A Baby Balade gyermek tricikli egyedi dizájnja  tükrözi a francia szépérzéket és precizitást. Ezzel a triciklivel biztosan minden csöppség álma valóra válik. A tricikli használatával a gyerkőcök felfedezhetik a maguk körüli világ szépségeit, vagy akár versenyezhetnek is a barátaikkal. A lábtartó, biztonsági keret és a fényvédő egyszerű mozdulattal igény szerint eltávolítható. A Smoby gyerek tricikli fejleszti a gyermek mozgás készségét, befolyásolja a motoros fejlődést. Ideális  fizikai játék gyerkőce részére. A játék minőségi műanyag felülete kellemesen, bársonyos tapintású.

Jellemzői

  • magasított szerelhető lábtartó
  • biztonsági keret
  • ergonomikusan formált ülés
  • 3-pontos biztonsági öv
  • állítható kormány és ülés
  • szülői vezető kar tricikli irányításához
  • praktikus táska apróságok tárolásához
  • minőségi fémváz
  • francia gyártó
  • műanyag plató
  • 10 – 36 hónapos korosztálynak ajánlott
  • teherbírás maximum 30kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága68 cm
A csomagolás méretei43*24*59 cm
Teljes hosszúság52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,00 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.