Tricikli és babakocsi egyben fékkel Baby Driver Plus Blue Smoby EVA kerekekkel és intuitív vezérléssel kék 10 hó-tól

Termék leírása

Tricikli és babakocsi egyben Baby Driver Plus Blue egy igazán kiváló tricikli a francia Smoby vállalat tervezői keze alól, mely egyben babakocsi tanúsítvánnyal is rendelkezik. Együtt növekszik gyermekével 10 hónapos korától egészen 3 éves koráig. Nagyon szép kék színben pompázik, így főleg a kisfiúk szívét nyeri el. Az erős fémszerkezet tartós műanyaggal lett kombinálva, mely bársonyos élményt nyújt a tapintásra. A gyermek biztonságáról utazás közben a 3-pontos biztonsági öv gondoskodik együtt a kiesésgátlóval a párnázott és magasított háttámlával ellátott ülőke körül. A tricikli részét képezi praktikus ivó palack tartó is, de nagy örömet szerez a csöppség számára a mechanikus duda is a kormányon lévő visszapillantó tükrökkel együtt.

A Baby Driver Plus tricikli együtt nő gyermekével 3 lépésben

  • 1. lépés: A szülő által vezetett tricikli
    A 10 hónapos baba kényelmesen ül az ülésen és lábacskái a lábtartón pihennek. A párnázott ergonomikus ülés kellemes érzést biztosít és megtámasztja a hátat, a napellenző védi őt a káros napsugarakkal szemben.
  • 2 lépés: Utazás a szülő kíséretében
    Ha a kicsi 15 hónapos, leszerelhető a háttámaszt, így a kisgyerek egyenesen ül és lassan a szülő segítségével tanul pedálozni. A felnőtt kísérő a szülőkormányon keresztül tudja korrigálni az irányt és a sebességet. Ebben az időszakban a kicsi élvezi az utazást és kezdi építeni motorikus képességeit, stabilitását és bátorságot vesz az első önálló vezetéshez.
  • 3 lépés: Hagyományos tricikli
    30 hónapos korban a gyerekek készen állnak az önálló utazásra. A szülőkormány ekkor leszerelhető és a babakocsi átváltozik csodálatos triciklivé.

Az ergonomikusan alakított ülőke 2 helyzetbe állítható, miközben hozzá van csatolva a magasított hát és fejtámasz. Ha csöppsége elfárad, lábacskáit a lábtartón pihentetheti. Kis sofőrök értékelni fogják a csúszásmentes pedálakat, a nagyszerű haladási tulajdonságokról az EVA kerekek gondoskodnak majd, melyekben a tartós műanyag és halk gumikerekek előnyei lettek kombinálva. A tricikli kormánya 30 fokos szögben kormányozható oldalra. A tricikli kormányán egyszerű gyermekzárat talál, ami lehetővé teszi, hogy a tricikli egy irányba haladjon és csöppsége ne tudja a triciklit félrekormányozni. A szülő számára a kényelmes manőverezést a 101 cm magasságig állítható szülőkormány biztosítja. 

A tricikli részét képezi a  360° elforgatható napellenző is, mely igény szerint testre szabható. Az apróságok tárolására praktikus táska sem maradhatott le a szülőkormányról, illetve ha csemetéje is szeretné magával vinni kedvenc játékait, akkor a hátsó billenő kosárba tudja azokat elhelyezni. Szülő a szülőkar segítségével tudja szabályozni a tricikli haladását, de szükség esetén a hátsó fékkel le is tudja parkolni azt. Gyerekek triciklizés közben erősítik kar- és lábizmaikat, felerősödnek reflexeik és a térlátásuk is. A párnázott részek könnyen levehetőek és moshatóak. Méretei a triciklinek 68*52*101 cm. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*101 cm
Termék magassága101 cm
A csomagolás méretei44*27*60 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága101 cm
Állítható magasságIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,3 / 7,1 kg
KerekekEVA wheels
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.