Tricikli Be Fun Blue Smoby kék-zöld 15 hó-tól

Termék leírása

Gyerek tricikli Be Fun Blue Smoby örömet szerez minden kisfiú számára 15 hónapos kortól. Ez a gyerek tricikli erős teljes fémvázzal rendelkezik minőségi műanyag elemekkel kiegészítve, melyek kellemesen bársonyos érzést nyújtanak a tapintásra a kicsik kezecskéinek. A tricikliről nem hiányozhat a levehető és állítható szülőkar, mely 95 cm hosszú, így teljes mértékben felügyelet alatt tartja majd a tricikli menetirányát. Élénk kékes-zöld színkombinációban pompázik, főleg kisfiúknak ajánlott. A tricikli együtt növekszik csemetéjével egészen 3 éves koráig, vagy amíg át nem ül az első kétkerekű bringájára. 

A kis utas komfortérzetéjért az ergonomikusan formált ülés gondoskodik, mely a gyerek növekedéséhez igazítható, hogy a csöppség mindig, minden körülmények közt kényelmesen élvezhesse az utazást. A triciklin való biztonságos utazásról a 3-pontos biztonsági öv gondoskodik. A csúszásmentes pedálak a tricikli kiváló haladását szolgálják. Ha gyerkőce a kalandok felfedezése közben elfáradna, szülő csupán egyszerű mozdulattal az első kereket szabadonfutó funkcióba kapcsolja, felszereli a tolókart és folytathatják is az utat.

Gyerek tricikli kormányáról természetesen nem hiányozhat a gyermekzár sem, ami lehetővé teszi a tricikli irányának teljes felügyeletét. Gyermeke nagy örömmel veszi majd birtokba a hátsó billenős kosarat, mely a tricikli hátsó részén kapott helyet az ülés mögött. A triciklire átlagon felüli 3 éves jótállás vonatkozik.

A francia Smoby gyártó egy sikeres minőségi és megbízható gyermek tricikliket gyártó vállalat, melyeket gyerekek világszerte imádnak. Kékes-zöld tricikli Be Fun Blue Smoby minden menő kissrác legjobb társává válik a kalandok felfedezése közben. Teljes méretei a triciklinek 68*52*52 cm. 

Jellemzői

  • tartós teljes fémváz erős szerkezettel
  • ergonomikus és állítható ülés
  • 3-pontos biztonsági öv
  • levehető tolókar 95 cm hosszú
  • szabadonfutó funkció
  • hatsó billenős kosár
  • gyermekzár 
  • átlagon felüli 3 éves jótállás
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,6 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.