Tricikli Be Fun Comfort Tricycle Blue Smoby szülőkormánnyal és táskával 10 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Be Fun Comfort Tricycle nagyon szép kék külcsínben a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán egyedi, modern és tökéletes ajándék gyerekek részére 10 hónapos kortól. Tartós fémszerkezettel rendelkezik, ezért is teljes mértékben biztonságos és ellenálló. Erős szerkezet garancia, hogy a Smoby tricikli hosszú éveken keresztül fogja csöppségeit szolgálni. A kis utazók biztonságáról a 3-pontos biztonsági öv és a kiesésgátló gondoskodik, ami akár a kezecskék pihentetésére is szolgál. Tricikli együtt növekszik gyermekével, igazodik igényeihez. 

A járgány kormánya haladás közben 30 fokos szögbe kormányozható oldalra maximálisan. Az ergonomikusan alakított 2 helyzetbe állítható ülésnek köszönhetően gyerekek kényelmesen ülve élvezhetik akár a hosszabb utazást is a triciklin, nem fognak elfáradni. A tricikli nagy előnye, melyet minden gyermek értékelni fog a hátsó billenős kosár a kedvenc és nélkülözhetetlen játékok szállítására. A tricikli első kereke szabadonfutó, az első keréken tudják a szülők átkapcsolni a vezérlést is, ha a haladás irányát és gyorsaságát ellenőrzést alatt szeretnék tartani. A dupla teleszkópos tolókar 3 magasságba állítható 101 cm-ig. A tolókar részét képezi praktikus táska is, melybe a nélkülözhetetlen apróságok mind elférnek. 

Ha csöppsége elfáradt a nagy pedálozásban, akkor megpihentetheti lábacskáit a lenyitható lábtartón. Tricikli együtt növekszik a gyerkőccel, így ha már nagyobbacska lesz a kiesésgátló, tolókar leszerelhető, és a gyermek egyedül uralja majd a triciklit. Triciklizés nem csupán szórakoztató tevékenység, de segítségére lesz gyermekének a motoros képességek fejlesztésében, láb- és kézizmok erősítésében. Triciklizés közben kialakulnak a kicsik gyors reflexei, megtanulják a távolságot betartani és gyorsaságukat szabályozni. Lágy színkivitelezése serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére egyaránt. Méretei a triciklinek 68*52*101 cm, teljes teherbírása 30 kg. A tricikli csúszásmentes pedálakkal rendelkezik. 

Francia Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és tartóssági kritériumoknak. Smoby gyerekjátékok bársonyos lágy műanyagból készülnek lekerekített élekkel biztosítva a csöppségek biztonságát. A Smoby termékek többrétűen serkentik a gyerkőcök fejlődését, formálják személyiségüket, felkeltik a kicsik figyelmét. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, garancia a csúcsszuper francia minőségre és modern kivitelezésre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*101 cm
A csomagolás méretei47*24*60 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.