Tricikli Be Fun Smoby rózsaszín 15 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Smoby Be Fun vidám rózsaszín színvilágú tricikli. A Smoby tricikli kedves színvilága biztosan meglepi Önt, gyerkőcének pedig feleszti majd a fantáziáját. A triciklivel való haladás nagyon kényelmes a minőségi kerekeknek hála, melyek könyedén megbírkoznak az út zökkenéseivel. A Be Fun tricikli erős fémvázú, mely biztosítja a stabilitást, biztonságot és időtállást. Gyerkőcöt a biztonsági öv biztosítja az ülésben. Köszönhetően a teleszkópos tolókarnak a tricikli irányítása egyszerű és kényelmes. 

Ha már nincs szükség a tolókarra, akkor el is távolítható bármilyen szerszám igénybevétele nélkül. A tricikli első kereke szabadonfutó. A kormányt maximálisan 30 fokos szögig lehet kormányozni. Nagyon praktikus kiegészítő a tricikli hátsó részén található billenthető kosár, melyet a gyerkőc biztosan kihasznál majd játékok vagy homok szállítására. A tricikli kormányát le lehet blokkolni, így csakis a szülő irányítja a triciklit. Az ergonomikusan kialakított ülésben a gyerkőc kényelmesen ücsöröghet és hosszabb idő után sem fárad el. A tricikli alkalmas 15 hónapos kortól egészen 3 éves korig, vagy addig míg a gyerkőc készen nem áll az első kerékpárjára.

A tricikli pedáljai csúszésmentesek. A Smoby egy francia cég sokéves tapasztalattal, garantálja a termékek magas minőségét, melyek a legszigorúbb szabványoknak megfelelően készültek. A Smoby játékok tapíntásra bársonyosak. A Smoby játékok színei élénkítik a gyermek fantáziáját. A Smoby triciklik magukba fogalják a francia divatérzést, mely minden gyerkőc megvalósított álma lehet.  A triciklin a gyerkőcök megismerhetik a világot maguk körül. A Smoby tricikli fejleszti a gyerek fejlődési és motoros készségét. És nem utolsó sorban, nagyon fontos a friss levegőn való tartózkodás illetve mozgás is az egészséges felődéshez. Tökéletes mozgás eszköz a gyermeke számára.

Jellemzői

  • erős fémváz
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • 3 pontos biztonsági öv
  • állítható szülőkar
  • habosított műanyag kerekek a halk haladásért
  • hátsó billentehtő kosár
  • 15 hó kortól
  • francia gyártó
  • első kerék szabadonfutó
  • 30fokos kormányzási lehetőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek71*48*54 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.