Tricikli Be Fun Tricycle Pink Smoby 95 cm tolókarral 15 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Be Fun Tricycle Pink a francia Smoby vállalat tervezői keze alól egy kiváló ajándék örökmozgó gyerekek részére 15 hónapos kortól. Rózsaszín-fehér külcsínben pompázó járgány főleg a kislányok szívét dobogtatja meg, modern és időtlen benyomást kelt. Csodaszép tricikli fémszerkezettel rendelkezik, ezért is teljes mértékben biztonságos és ellenálló. Erős szerkezet garancia, hogy a Smoby tricikli hosszú éveken keresztül fogja csöppségeit szolgálni. A halk haladást a minőségi és tartós kerekek biztosítják, a járgány kormánya haladás közben 30 fokos szögbe kormányozható oldalra maximálisan.

Az ergonomikusan alakított ülésnek köszönhetően gyerekek kényelmesen ülve élvezhetik akár a hosszabb utazást is a triciklin, nem fognak elfáradni. Tricikli pedálai csúszásmentesek. A tricikli nagy előnye, melyet minden gyermek értékelni fog a hátsó billenős kosár a kedvenc és nélkülözhetetlen játékok szállítására. Gyerkőcöt a járgányon való haladás közben a 3-pontos biztonsági öv védi. A teleszkópos tolókar 95 cm-ig állítható. Gyermeke, ha már egyedül élvezi a tricikli adta előnyöket, akkor a tolókar egyszerű módon levehető szerszám igénybevétele nélkül. A tricikli első kereke szabadonfutó.

Triciklizés nem csupán szórakoztató tevékenység, de segítségére lesz gyermekének a motoros képességek fejlesztésében, láb- és kézizmok erősítésében. Triciklizés közben kialakulnak a kicsik gyors reflexei, megtanulják a távolságot betartani és gyorsaságukat szabályozni. Tricikli használata 3 éves korig ajánlott, ekkor már a kicsik készen állnak az első bringájukat birtokba venni. Teherbírása 30 kg. 

Francia Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és tartóssági kritériumoknak. Smoby gyerekjátékok bársonyos lágy műanyagból készülnek lekerekített élekkel biztosítva a csöppségek biztonságát. A Smoby termékek többrétűen serkentik a gyerkőcök fejlődését, formálják személyiségüket, felkeltik a kicsik figyelmét. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, garancia a csúcsszuper francia minőségre és modern kivitelezésre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.