Tricikli Be Fun Verdák Smoby piros-fekete 15 hó-tól

Termék leírása

A tricikli Be Fun Cars ( Verdák ) a Smoby vállalattól egy gyönyörű mesés tricikli piros-fekete színben pompázik. A tricikli a Verdák mese motívumaival van kivitelezve. A kormányon egy nagyon szép dekoráció is díszíti a triciklit. Tricikli gyerekeknek Smoby egyedi dizájnban pompázik szép színkivitelezésben. Kisfiús tricikli meglepi Önt kellemes színeivel, mely fejleszti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. A Smoby Be Fun Verdák triciklin az utazás nagyon kényelmes köszönhetően a habosított műanyagból készült kerekeknek, melyek könnyedén megbírkoznak a hepe-hupás utakkal is. A tricikli erős fémvázú, mely garantálja a biztonságot, stabilitást és időtállást.

Tricikli Be Fun Cars biztonságos és stabil. Gyerkőc a tricikliben biztonságban ücsöröghet a biztonsági övnek köszönhetően. A teleszkópos tolókarral a tricikli irányítása egyszerű és kényelmes, és amikor már nincs sá szükség, akkor el is távolítható. A kormány le is blokkolható. Az első kerék szabadonfutó.  A tricikli kormányai 30 fokos szögig lehet kormányozni. Praktikus kiegészítő a tricikli hátsó részén található billenthető kosár, melyben gyerkőce szállíthatja játékait vagy akár homokot is. A mesés motívum a triciklin a gyerkőcöket felvidítja és élénkíti. Köszönhetően az ergonomikusan kialakított ülésnek a lurkók kényelmesen ücsöröghetnek és hosszabb utazás alatt sem fáradnak el.

A tricikli alkalmas 15 hónapos kortól egészen 3 éves korig, vagy addig, míg a gyerkőc át nem ül az első kerékpárjára. A tricikli pedáljai csúszásmentesek. A Smoby egy francia cég sokéves tapasztalattal, garantálja a termékek magas minőségét, melyek a legszigorúbb szabványoknak megfelelően készültek. A Smoby játékok tapíntásra bársonyosak. A Smoby játékok színei élénkítik a gyermek fantáziáját. A Smoby triciklik magukba fogalják a francia divatérzést, mely minden gyerkőc megvalósított álma lehet.  A triciklin a gyerkőcök megismerhetik a világot maguk körül. A Smoby tricikli fejleszti a gyerek fejlődési és motoros készségét. És nem utolsó sorban, nagyon fontos a friss levegőn való tartózkodás illetve mozgás is az egészséges felődéshez. Tökéletes mozgás eszköz a gyermeke számára. Teherbírása 30 kg.

Jellemzői

  • erős fémváz
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • 3 pontos biztonsági öv
  • állítható szülőkar
  • habosított műanyag kerekek a halk haladásért
  • hátsó billentehtő kosár
  • 15 hó kortól
  • francia gyártó
  • első kerék szabadonfutó
  • 30fokos kormányzási lehetőség
  • teherbírás 30 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek71x50x54,7 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,60 kg
Maximum terhelés30 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.