Tricikli Be Move Confort Rose Smoby rózsaszín-szürke 10 hó-tól

Termék leírása

Gyerek tricikli Be Move Confort Rose a francia Smoby vállalat műhelyéből örömet szerez garantáltan kis hercegnője számára. Tricikli Smoby boltíves robosztus fémvázzal rendelkezik, mely garantálja a magas stabilitást, a kormány pedig kényelmes V alakban lett kialakítva. Gyerek tricikli állítható és ergonomikusan alakított üléssel rendelkezik. Az ülés annyira kényelmes, hogy a gyerek hosszabb út során sem fárad el. A hárompontos biztonsági öv és a védőkeret maximálisan megóvja a gyerkőcöt, a kiesésgátló szükség esetén leszerelhető. A biztonsági keret biztonságosan a tricikli ülésébe fixálja a kicsit. Tricikli dupla pedál és lábtartó rendeszerrel van felszerelve. A lábtartók a lábacskák pihentetésére szolgálnak, ha már a csöppség elfáradna, akkor csak felteszi a lábacskáit pihenni és a szülő tolja a triciklit. Tricikli teherbírása 30 kg.

A triciklihez tartozik egy praktikus szülőkar is, mellyel a tricikli irányát tudja a szülő befolyásolni. Ha már nem lesz szükség a tolókarra, akkor egyszerűen leszerelhető szerszám igénybevétele nélkül. A tolókar hossza 100 cm. Az ülés úgy lett kifejlesztve, hogy minél hátrább és magasabban legyen a nagyobb stabilitás érdekében. Tricikli a Smoby vállalat műhelyéből csúszásmentes pedálokkal és minőségi kerekekkel, habosított műanyagból van felszerelve, mely a csendes és kényelmes haladást garantálja. A tricikli kormánya biztosítékkal gazdagított, melynek köszönhetően a szülő irányítja a triciklit. Tricikli megfelelő már 10 hónapos kortól egészen 3 éves korig. Segítséget jelent a motorikus készségek fejlődésében és nem utolsó sorban triciklin suhanni igazán nagy móka. A gyerekek biztosan értékelik majd a tricikli hátsó részén elhelyezett billenőkosarat, melyben a kedvenc játékokat mindig magával tudja vinni a csöppség ha útra indul.

A tolókaron táska is helyet kapott, melyet minden szülő értékelni fog, ahova eltudja rakni a fontos apróságokat és nem utolsó sorban tökéletesen illik a tricikli színkivitelezéséhez. A tricikli rózsaszín-szürke színkombinációja fehér részletekkel igazán modern és stílusos. Tricikli Smoby Be Move Confort könnyen a gyerek igényeihez alakítható és csemetéje máris indulhat a nagy felfedezőútra. A tricikli méretei 70*52*100 cm. Smoby neves francia vállalat, mely hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi termékek gyártásában legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelve. Tricikli erős fémvázzal rendelkezik.

Jellemzői

 • erős fémváz és robosztus fémkeret
 • leszerelhető tolókar
 • praktikus táska apróságok tárolására
 • ergonomikusan alakított ülés
 • kerekek habosított műanyagból a halk haladásért
 • műanyag billenős kosár játékokra
 • 3-pontos biztonsági öv
 • francia termék
 • leszerelhető lábtartó
 • kiesésgátló
 • 10 hó kortól 3 éves korig
 • teherbírása 30 kg
Doprava nad 39€ HU
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*52*100 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színrózsaszín
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha