Tricikli Be Move Confort Pink Smoby táskával rózsaszín 10 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Be Move Confort Pink egy modern tricikli minden gyerkőc részére, de főleg kislányoknak ajánlott 10 hónapos kortól. Csodaszép rózsaszín-lila-fehér színkombinációban tündököl, mely első pillantásra elnyeri a kis hercegnők szívét. Ez a modern tricikli szülőknek és csöppségeknek egyaránt rengeteg hasznos funkcióval szolgál. Ez egy igazán ideális járgány, mely együtt növekszik majd csemetéjével. Robosztus fémszerkezettel rendelkezik, ezért is teljes mértékben biztonságos és ellenálló. Gyermek tricikli kényelmes ergonomikus ülőkével lett felszerelve, mely a gyermek igényeihez igazítható. A tricikli biztonságosságáról a hárompontos biztonsági öv és a levehető műanyag kiesésgátló gondoskodik.

A lehajható lábtartók az ülés alatt kényelmet nyújtanak majd a csöppségeknek, amíg nem maguk pedáloznak. Tricikli gyerkőcöknek dupla tolókarral lett felszerelve és nagy szülői táska teszi még komfortosabbá, mely minden anyukát garantáltan levesz a lábairól. A tolókar egyszerű mozgatásával a tricikli haladási iránya felügyelhető, ha az első kerék rögzítve van. A gyermek tricikli kerekei minőségi és tartós műanyagból készültek. A tricikli nagy előnye, melyet minden gyermek értékelni fog a hátsó billenős kosár a kedvenc és nélkülözhetetlen játékok szállítására. A tricikli kormánya leblokkolható, ha a szülő szeretné teljes mértékben irányítani a triciklit. A járgány kormánya haladás közben 30 fokos szögbe kormányozható oldalra maximálisan. Tricikli teherbírása 30 kg. 

Tricikli nagyon praktikus és stílusos külcsínben tündököl és leginkább 10 hónapos kortól ajánlott. Mikor már csemetéje nagyobb, minden kiegészítő eltávolítható és klasszikus triciklivé alakul, melyet csöppsége maga irányít már. Méretei a gyermek triciklinek 68*52*52 cm. Tolókar hossza 100 cm. A triciklihez tartozik praktikus szülői táska a nélkülözhetetlen dolgok tárolására. A triciklire 3 éves jótállás vonatkozik. Francia Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, melyek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági és tartóssági kritériumoknak. 

Jellemzői

 • minőségi műanyag kerekek
 • lehajtható lábtartók
 • műanyag kiesésgátló
 • ergonomikusan alakított ülés
 • hárompontos biztonsági öv
 • praktikus szülőkar a tricikli irányítása érdekében
 • szülői táska a apróságok tárolására
 • minőségi fémszerkezet
 • francia termék
 • billenős kosár
 • 10 hónapos kortól ajánlott
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*52 cm
A csomagolás méretei43*24*59 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg4,85 kg
Maximum terhelés30 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek